28 / 04 / 2024

104 milyon liralık yatırım

104 milyon liralık yatırım

Mobilya markası Alfemo, yatırımlarını üretimden sahaya indirdi. İzmir Torbalı’daki 200 bin metrekarelik fabrikasıyla Avrupa’nın en iyileri arasında yer alan Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, “2013 Alfemo için mağazacılıkta yenilik yılı" dedi...

Erzurum'da 104 milyon liralık altyapı yatırımı yapıldı!

Erzurum'da şehrin altyapısını yenileme çalışmasına aralıksız devam ediyor. Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, 1 yılda şehir merkezi ve ilçelerde 104 milyon liralık kaynakla muhteşem bir değişim ve dönüşüme imza attı.

İzmir'de 1 milyon liralık engelli bakım merkezi kuruldu!

Akgün, "Özel Kumrular Konakları" adili merkez için 1 milyon liralık yatırım yaptı. Türkiye'deki ruhsal ve zihinsel engelli sayısının talimin edilenin üstünde olduğunu vurgulayan Akgün, sektöre yeni yatırımlar yapılması gerektiğini dile getirdi.

Bursa'ya 32 milyon liralık arıtma tesisi inşa edildi!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu.

Doğanbey ve Payamlı’ya 10 milyon liralık yatırım!

İZSU, Seferihisar’ın Payamlı ve Doğanbey mahallelerinin içme suyu şebekesini yeniliyor. Toplam 150 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme işi kapsamında, İZSU Genel Müdürlüğü 10 milyon liralık yatırım yapılacak.

Denizli Bozburun'a 3 milyon liralık yol yatırımı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Bozburun mahallesine 3 milyon liralık yol yatırımı yapıldı. Fabrikaların da yoğun olarak bulunduğu bölgede 15 kilometre uzunluğunda yeni yollar açılırken, 150 bin metrekare sıcak asfalt atıldı...

İZSU’dan 45 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, 2004 yılında sınırlarına dahil olan Menderes’de önemli alt yapı yatırımlarını hayata geçirdi. Çileme ve Sancaklı köylerine kanal döşendi. 2004 – 2014 yılları arasında yaklaşık 45 milyon liralık yatırım yapıldı.

Ordu Mesudiye'ye 25 milyon liralık yatırım yapıldı!

Mesudiye’de önümüzdeki süreçte hayata geçecek yatırım programları hakkında bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi Mesudiye ilçesine 2 yıl içinde 25 milyon liralık yatırım yapacaktır” dedi.

İzmir Metrosu 1 milyon liralık tasarruf sağladı!

Tasarruflu ve etkin sürüş tekniklerine yönelik çalışma başlatan İzmir Metrosu, geliştirdiği projeyle tren işletiminde kullandığı elektrik enerjisinde yaklaşık 1 milyon liralık tasarruf sağlamayı başardı.

İzmir Metrosu 1 milyon liralık tasarruf yaptı!

İzmir Metro A.Ş. geliştirdiği projeyle tren işletiminde kullandığı elektrik enerjisinde yaklaşık 1 milyon liralık tasarruf sağlamayı başardı. İnovatif proje, tren setlerinin kilometre başına tükettiği enerjiyi yüzde 11 oranında azaltıyor.

İzmir Konak Tünelleri 30 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olduğu dönemde yapımına başlanan Konak Tünelleri'yle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, tünellerden günde 17 bin aracın geçtiğini, yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlanacağını söyledi.

'Konak Tüneli, yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlayacak'

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Konak Tüneli’nden günde 17 bin aracın geçtiğini, 30 bin aracın geçişi düşünüldüğünde yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlanacağını söyledi.

Balıkesir'e 150 milyon liralık yatırım!

Dünya Bankası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin körfez bölgesinde yapacağı su arıtma ve kanalizasyon şebekeleriyle ilgili 150 milyon liralık projesine 125 milyon lira destek sağlayacak. Proje yıl içinde hayata geçirilecek...

EYG Grubu 878 milyon liralık konut portföyüne ulaştı!

Müteahhitlerin projelerinde satamadıkları daireleri alıp kendi ödeme koşullarıyla satışa çıkaran EYG Grubu, 878 milyon liralık konut portföyüne ulaştı. EYG'nin patronu Ömer Faruk Çelik, "Fon gibi enstrümanlarla daha da büyüyeceğiz" dedi.

104 milyon liralık yatırım Haberi

104 milyon liralık yatırım

Alfemo’nun son dönemde satın almalara sıcak baktığını söyleyen Davulcuoğlu, “Geçen hafta İtalya’daydım. 60 yıllık tanınmış bir firma ile görüştüm. Her türlü işbirliğine hazırlar. Yakın bir takvimde yatak ve genç odası gibi alanlarda yeni marka  satın alabiliriz” açıklamasında bulundu.

Yeni konsepte 104 milyon liralık yatırım

İzmir-Torbalı’da gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Davulcuoğlu, “Bugüne dek kalite, üretim ve Ar-Ge’ye yatırım yaptık. Bugün üretim ve kalite anlamında Türkiye’nin değil, Avrupa’nın en iyi mobilya markalarından biriyiz. Bunu da belgelerimizle tescilledik. Bundan sonra mağazacılığa yatırım yapıyoruz. 2012’de mağazalarımızı yenilemek için 12 milyon TL yatırım yaptık. 20 milyon TL tutarında da bayilerimizin yatırımı oldu. Toplam yatırım 32 milyon TL oldu. 2013’de ise yeni mağazacılık sistemimize 27 milyon TL harcayacağız. Bu rakam, bayilerimiz içinse 45 milyon TL olacak. 2013...