08 / 05 / 2024

1050 konutlar mahallesi

1050 konutlar mahallesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da kentsel dönüşüm projesiyle ilgili : " Kentsel dönüşüm ancak vatandaş isterse olur" şeklinde konuştu....

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

Bursa 1050 Konutları'nda dönüşüm düğümü çözülüyor!

Bursa'da uzun süredir yılan hikayesine dönen 1050 Konutlar kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan sevindiren haber geldi. Aktaş yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarının ortadan kalkacağını dile getirdi. 

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Bursa Akpınar'daki dönüşümde önemli adım!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile Akpınar Mahallesi’nde yer alan 1050 konutların dönüşümü için önemli bir adım atıldı.

Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları satışta!

Yüreğir Belediyesinin TOKİ işbirliğinde gerçekleştirdiği Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm l'inci etap çalışmalarında hak sahiplerine verilen dairelerden arta kalan konutlar TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı!

Kentsel dönüşüm olarak inşa edilen projede toplamda 354 adet daire sahiplerini buldu. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı...

Bursa Akpınar'daki 2290 konut kentsel dönüşüme giriyor!

Bursa'da 2290 konutlu 1050 Konutlar'daki kentsel dönüşümde anlaşma sağlandı. Yer sahiplerinin kurduğu Akpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yapılan görüşmeler sonunda Nilüfer'deki Nilüfer sitesini yeniden inşa eden Ergünkent inşaat ile mutabakata vardı.

Bursa 1050 Konutlar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Yeni Dönem Gazetesi'nin yazarlarından N. Nuri Yavuz bugünkü yazısında Bursa 1050 Konutlar’da kentsel dönüşümün başlayacağını anlattı. İşte N. Nuri Yavuz'un o yazısı...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konutları son başvuru!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konutları'nda yer alan 180 konut açık satışta. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

Samsun Çay Mahallesi Konutları'nın inşaatı neden durdu?

Hedef Halk Gazetesi yazarı Yener Cabbar bugünkü yazısında Samsun Çay Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarını ele aldı. İşte Yener Cabbar'ın o yazısı...

Bursa Akpınar'daki kentsel dönüşüme 3 talip!

Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Altın, Akpınar ile 1050 Konutlar Mahallerindeki kentsel dönüşüm projesine biri İstanbul, ikisi de Bursa'dan olmak üzere üç talibin olduğunu söyledi.

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda taşınma heyecanı!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda anahtarlarını teslim alan hak sahipleri büyük bir sevinç ve heyecanla yeni konutlarına taşınmaya başladılar.

1050 konutlar mahallesi Haberi

1050 konutlar mahallesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Akpınar ve 1050 Konutlar mahalleleri için düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak, gösterilecek yüzde 5´lik direncin bile Türkiye´ye örnek olacak projenin uygulanmasının önüne geçeceğini söyledi.


Akpınar ve 1050 Konutlar´da oturan vatandaşlarla Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM) Osmangazi Salonu´nda bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıda gerçekleştirilmesi düşünülen çalışmayla ilgili geniş bilgiler verdi. Yapı stoğu bakımından müdahaleye muhtaç Türkiye´de en önemli meselenin kentsel dönüşüm olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, en son 1855 yılında büyük deprem geçiren Bursa´nın tehlike çanlarının çaldığı illerin başında geldiğini ifade etti. 1855 yılında yaşanan depremde Ulucami de dahil kentte taş üzerinde taş kalmadığını hatırlatan Başkan Altepe, 17 Ağustos 1999 depremiyle birlikte ağır yara alan yapı stoğunun...