30 / 04 / 2024

1071 ankara çukurambar

1071 ankara çukurambar

Usta İnşaat Ankara'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Ofis, residence ve cadde konseptlerini biraraya getiren 1071 Ankara projesi 3 blok olarak tasarlandı.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tadilat ruhsatı alındı!

Vakıf GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesi'ndeki projesi "Cubes Ankara Projesi"nin yapı tadilat ruhsatı alındı. 

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

Ankara’nın en değerli bölgesi Çukurambar!

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Ankara’nın hızlı gelişen lokasyonu Çukurambar’ın neden bu kadar değer kazandığını ve tercih edildiğini anlattı. Gürlek, ulaşımın rahat olması ve AVM'lere yakın oluşu gibi etkenlerin fiyatları daha da artıracağını söyledi...

TOKİ AOÇ taşınmazları ihalesini erteledi!

Ankara Çukurambar'daki Atatürk Orman Çiftliği alanıyla ilgili gerçekleşecek satış işlemi 'yeterli katılım olmadığı ve rekabet sağlanamadığı' nedeniyle ertelendi.

İller Bankası, Çukurambar’da Gökdelen kiraladı!

Ankara Ulus’ta bulunan tarihi binası yıkılan İller Bankası, Çukurambar’da bulunan kiralık binaya taşındı. 

Cubes Ankara ödeme planı!

Cubes Ankara ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  Ankara Çankaya Çukurambar'da hayata geçirilen projede 420 daire bulunuyor. 

1071 ankara çukurambar Haberi

1071 ankara çukurambar

Usta İnşaat Ankara Çukurambar ve İstanbul Kadıköy'de yapımı devam eden projelerine 1071 Ankara projesini de ekledi. Proje toplam 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Ofis, residence ve cadde konseptiyle tasarlanan Ankara 1071, 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor.


1071 Ankara Çukurambar'da Konya ve Eskişehir Yolu'na yakın bir konumda yer alıyor. Kızılay'a 10 dakikalık mesafede bulunan proje devlet kurumlarına, hastanelere, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.


1071 Ankara görselleri; 











1071 Ankara projesi iletişim

Telefon: 444 9 561

WEB: http://1071ankara.com/


Filiz...