02 / 05 / 2024

1071 Malazgirt Bulvarındaki gecekondu

1071 Malazgirt Bulvarındaki gecekondu

Başkent'te Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltan, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında, Bulvar'ın tam ortasında kalan gecekondu, trafikte "kara noktaya" dönüştü.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut Beşiktaş Mecidiye arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Barbaros Bulvarı'ndaki Jandarma Dikimevi'nin yer aldığı arsayı 15 Ekim'de açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Kayseri Hulusi Akar Bulvarı’ndaki son bina da yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yapılan yatırımlarından bazılarını kapsayan görsel brifing yaptı.

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 70 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kahraman tarafından kuruldu.

Beşiktaş’taki askeri alan imara açılıyor!

TOKİ’ye devredilen Barbaros Bulvarı’ndaki 30 dönümlük askeri alan için imar çalışması başlatıldı. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman bu durumu yanlış bulduğunu ifade etti. 

İslahiye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık işyeri kompleksi!

Gaziantep Aydınlık Mahallesi Gaziantep Bulvarı'ndaki işyeri kompleksi 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 19 Şubat'ta yapılacak..

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

Malazgirt'te imar toplantısı yapıldı!

Muş’un Malazgirt Belediyesinin hayata geçirdiği "1071’den 2071’e Malazgirt" projesi kapsamında vatandaşlara 18. Madde anlatıldı.

Denizli Ulus Bulvarı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramda hizmete açılması planlanan Ulus Bulvarı'ndaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Konak Tramvayı'nda sona doğru!

İzmir’de Çankaya’dan gelen tramvay hattını Alsancak’a bağlayan Şair Eşref Bulvarındaki imalatlar planlanan süreden 1 hafta önce bitirildi. Konak Tramvayı'nda bir zorlu etap daha tamamlandı..

Konak Tramvayı'nda 9. ve 10. etap inşaatları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı için çalışmalara devam ediyor, tramvay projesi kapsamında Şair Eşref Bulvarı’ndaki 8 etap tamamlandı.

1071 Malazgirt Bulvarındaki gecekondu Haberi

1071 Malazgirt Bulvarındaki gecekondu


Ankara Emniyet Müdürlüğü verilerine göre, Büyükşehir Belediyesi’nin, 1071 Malazgirt Bulvarı’nı Dikmen bağlantısında böldüğü gerekçesiyle yıkımı için davalık olduğu gecekondu yüzünden, son 4 yılda 1 ölümlü, 9 yaralanmalı, 41 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. 

1071 Malazgirt Bulvarı’nın Öveçler kesiminde yolun tam ortasında kalan gecekondu sorunu, tüm uzlaşma arayışlarına ve hukuksal mücadeleye rağmen tam 8 yıldır çözülemedi.

Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Avukat Veysel Kazan imzasıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne yapılan başvuru sonucunda, bu gecekondunun trafikte sürücülere yaşattığı sıkıntı ve zaman kaybının yanı sıra yol açtığı maddi zararlar da ortaya çıktı. 


-BÜYÜKŞEHİR SORDU, EMNİYET CEVAPLADI

Avukat Kazan tarafından Büyükşehir Belediyesi adına yapılan başvuruda, Ankara'nın trafik ve ulaşım sorunlarıyla ilgili olarak Belediye'ye mevzuat doğrultusunda verilen görevler kapsamında yapılacak çalışmaya esas olmak üzere,...