18 / 05 / 2024

1071 Vizyon İnşaat adresi

1071 Vizyon İnşaat adresi

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emel Çimen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Taha Sever tarafından kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kurşat Harman tarafından kuruldu.

MCN Vizyon İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

MCN Vizyon İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 350 bin TL sermaye bedeli ile Muratcan Bozyokuş tarafından kuruldu.

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Uzun ve Sinem Filiz Uzun ortaklığında kuruldu.

Vizyon Art İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Art İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Kesik ve Seyfi Kesik tarafından kuruldu.

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı... 

1071 Vizyon İnşaat adresi Haberi

1071 Vizyon İnşaat adresi

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emel Çimen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu. 


1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; PEYZAJ VE BAHÇE KÜLTÜRLERİ A-) Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. B-) Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak.Toprak alım ve satımını yapmak. C-) Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. D-)  Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını  yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek.  HARİTA  A-) Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü serbest harita...