19 / 05 / 2024

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı 

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı 

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan İBB Ulaşım Daire Başkanı Ayözen, "Raylı sistem projelerinin 2019 yılı sonunda 400 kilometrenin üzerine çıkarılması hedefleniyor." dedi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

3. Havalimanı inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. Havalimanı inşaatında yüzde 70'e yakın ilerleme sağlandığını söyledi.

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

İstanbul'da raylı sistemler 400 kilometre üzerine çıkacak!

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan İBB Ulaşım Daire Başkanı Ayözen, "Raylı sistem projelerinin 2019 yılı sonunda 400 kilometrenin üzerine çıkarılması hedefleniyor." dedi.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Sakarya Katlı Otopark Projesi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katlı Otopark Projesi, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülüne layık görüldü.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı  Haberi

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı 

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı kapılarını açtı. Fuar 4 Kasım'a kadar devam edek. Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre; İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bakanlıkla iş birliği ile geliştirmiş olduğu raylı sistem projeleri bugün 150 kilometre. Fakat mevcut çalışmalar sonucunda 2019 sonunda 400 kilometre üzerine çıkarılacak" dedi. 

 


Raylı sistem projeleri 

İBB Ulaşım Daire Başkanı Ayözen, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bakanlıkla iş birliği ile geliştirmiş olduğu raylı sistem projeleri bugün 150 kilometre. Fakat mevcut çalışmalar neticesinde 2019 yılı sonunda 400 kilometre üzerine çıkarılması hedefleniyor. Burada da raylı sistem odaklı toplu taşıma gelişimine vurgu yapılan çeşitli oturumlar gerçekleştirilecek. Yine Smart Mobility konferansımızda toplu ulaşımda özellikle...