09 / 05 / 2024

11 havalimanı yeşil kuruluş unvanı

11 havalimanı yeşil kuruluş unvanı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi ( DHMİ ) Genel Müdürlüğüne bağlı 11 havalimanı daha ' yeşil kuruluş ' unvanı almaya hak kazandı...

Yeşil Yapı'dan 2021'in ilk yarısında 11.9 milyon TL'lik hasılat!

Yeşil Yapı'nın faaliyet raporuna göre; şirketin hasılatı 11 milyon 901 bin 509 TL olarak belirlendi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

10 bin ihracatçıya daha yeşil pasaport imkanı doğdu!

TİM Başkanı İsmail Gülle,'Yeşil pasaport için ihracat limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi.' ifadesini kullandı.

Yeşil GYO Esenyurt'taki kreş binası hissesini 11 milyon 950 bin TL'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) taşınmaz satışı hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO'nun ortaklık aleyhine açılan davası 11 Temmuz'a bırakıldı!

Yeşil GYO ortaklık aleyhine açılan davasının 9 Mayıs 2019 tarihinde yapılan duruşmasında, yargılamanın 11 Temmuz 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Atatürk Havalimanı'nın yeşil alan olması bu ilçeleri uçuracak!

Atatürk Havalimanı’nın Central Park’ı 3’e, Hyde Park’ı 8’e katlayabilecek ölçüde yeşil alana dönüşmesi potansiyeli, Bakırköy başta olmak üzere en çok havaalanına 5 kilometre mesafedeki 5 ilçedeki konut değerlerini pozitif yönde etkileyecek.

İstanbul Yeni Havalimanı 'yeşil' olacak!

23. Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'nda sunum yapan Ülkü Özeren ," Yeni havalimanının 'Yeşil Havalimanı Sertifikası'na sahip olması amacıyla tüm 3. parti firmalara 'Yeşil Kuruluş' olma zorunluluğu sözleşmeyle getirildi." dedi...

Yeşil Havalimanı için 4 mühendis görevlendirildi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 çevre mühendisi, havalimanlarında TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve Yeşil Havalimanı Projesi'nin takibini yapacak.

Mavi Yeşil Sakarya Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Sakarya Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Koç tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşil Kuruluş belgeli havalimanı sayısı 41 oldu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünün işletiminde bulunan 5 havalimanına daha "Yeşil Kuruluş" belgesi verildi. Böylece söz konusu belgeye sahip havalimanı sayısı 41'e yükseldi.

Türkiye Leed Yeşil Bina Sertifikası'nda 10 ülke arasında!

Emre Ilıcalı, "LEED sertifikası alan ve hedefleyen 23.74 milyon metrekare alanın yaklaşık 11 milyon metrekaresinin yeşil bina sürecini biz yönetiyoruz” diyor.

Atatürk Havalimanı yeşil alan mı olacak?

Başbakan Ahmet Davutoğlu: "Atatürk Havalimanı özel inişler için tanzim edilebilir. Geri kalan alan yeşil alana dönüştürülebilir diye bir düşüncemiz var. Ama bunlar istişare edilebilir” dedi

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Bağcılar'da, Al Bannani Emad A., Omer Khalifa Dugha, Nazzar Ahmed Y. Kaawan, Carla Hanna, Mehmet Fatih Kara ortaklığında kuruldu.

11 havalimanı yeşil kuruluş unvanı Haberi

11 havalimanı yeşil kuruluş unvanı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğüne bağlı 11 havalimanı daha 'yeşil kuruluş' unvanı almaya hak kazandı. DHMİ Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, çevreye en az zarar verecek şekilde, ileri teknoloji, yatırım yaparak modern ve çevre dostu bir terminal işletmeciliği modeli hedefleniyor. Milas Bodrum ve Dalaman havalimanlarının ardından 11 havalimanı daha 'yeşil kuruluş' sertifikası almaya hak kazandı. Proje koşullarını yerine getiren Adıyaman, Amasya Merzifon, Balıkesir Koca Seyit, Bursa Yenişehir, Elazığ, Erzurum, Hatay, Isparta Süleyman Demirel, Nevşehir Kapadokya, Şanlıurfa GAP ve Uşak havalimanlarına yeşil kuruluş unvanı verildi.


Yeni Şafak...