09 / 05 / 2024

11. Mahalle güncel fiyatlar

11. Mahalle güncel fiyatlar

Beykent 11. Mahalle Beylikdüzü fiyatları 426 bin TL'den başlıyor. 2018 yılında teslim edilmesi öngörülen projede 600 konut, 9 ofis, 28 dükkan ve 1 market bulunuyor.

Akaryakıta dev zam! İşte 11 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzin ne kadar oldu? Motorine zam mı geldi? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 11 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim mi geldi? İşte 11 Mart Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine indirim mi yoksa zam mı gelecek? LPG ne kadar oldu? İşte 11 Mart Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Fındık fiyatları sil baştan değişti! Güncel fındık fiyatları resmen belli oldu! 11 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Üreticiler hava şartlarından dolayı fındık fiyatlarında yükseliş olduğunu belirtti.Fındık fiyatları sil baştan değişti! Güncel fındık fiyatları resmen belli oldu! 11 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 11 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, Motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 11 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde sürpriz! İşte 11 Ocak Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin kaç TL? İşte 11 Ocak Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 11 Kasım Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG kaç TL oldu, akaryakıta zam mı yoksa indirim mi gelecek? İşte 11 Kasım Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 11 Ekim Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam geldi mi? Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? İşte 11 Ekim Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri dikkat! İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları araç sahipleri tarafından merakla araştırılıyor. İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Demir ve çimento fiyatlarında indirimler peş peşe geldi! Güncel demir ve çimento 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelen malzemeler demir ve çimentodaki son durum son derece merak konusu. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatlarında düne göre herhangi bir zam ya da indirim yaşandı mı? Demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Demir fiyatları düştü! Çimento ve demir fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte güncel demir fiyatları 26 Temmuz 2022...

Demir cevheri fiyatları, 11 Temmuz tarihinden bu güne en yüksek seviyesine ulaşırken, son dakika demir fiyatları araştırılmaya başlandı. Peki bugün demir fiyatları kaç lira oldu? Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL? İşte 26 Temmuz 2022 güncel demir fiyat listesi...

Honda'nın ikonik modeli Civic 50 yaşına girdi! 17 Temmuz Honda Civic güncel fiyat listesi

Honda'nın Türkiye'de çok sevilen ve tutulan modeli Civic, ilk üretim bandından indiği 1972 tarihinden bu yana 50 yılı geride bıraktı. Türkiye ve dünya yollarında 11. nesliyle boy gösteren Honda Civic 17 Temmuz güncel fiyat listesi haberimizde....

Altın fiyatlarında şok gelişme! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 güncel altın fiyatları!

Yatırımcılar ve vatandaşlar son dakika altın fiyatlarını merakla takip ediyor. Peki güncel altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL? Altın fiyarları düştü mü yükseldi mi? İşte 11 Temmuz 2022 güncel altın fiyat listesi...

Altında son dakika! Yükseliyor! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 güncel altın fiyatları

Haftanın son işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararıyla oranın 14 seviyesinde sabit tutulması ardından altın fiyatlarında hareketli grafik devam ediyor. Gram altın güne yüzde 0,11 artışla başladı. 24 Haziran 2022 canlı altın fiyatları...

11. Mahalle güncel fiyatlar Haberi

11. Mahalle güncel fiyatlar

11. Mahalle Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik bedel için 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. 


Beykent 11. Mahalle Beylikdüzü fiyatları konutların planlarına bağlı olarak değişiyor. Gül İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje 180 milyon lira yatırımla inşa ediliyor. 


9 adet ofis, 28 adet dükkan, 1 adet market ile 600 adet daireden meydana gelen Beylikdüzü 11. Mahalle projesinin Ekim 2018 tarihinde tamamlanması planlanıyor. 


Konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon olarak dizayn edilen Gül İnşaat 11. Mahalle Evleri 29 bin 918 metrekare arsa alanına sahip. 


11. Mahalle Beykent'te fin ve Türk hamamı, açık - kapalı otopark, sauna, cafe, fitness,...