23 / 07 / 2024

Honda'nın ikonik modeli Civic 50 yaşına girdi! 17 Temmuz Honda Civic güncel fiyat listesi

Honda'nın ikonik modeli Civic 50 yaşına girdi! 17 Temmuz Honda Civic güncel fiyat listesi

Honda'nın Türkiye'de çok sevilen ve tutulan modeli Civic, ilk üretim bandından indiği 1972 tarihinden bu yana 50 yılı geride bıraktı. Türkiye ve dünya yollarında 11. nesliyle boy gösteren Honda Civic 17 Temmuz güncel fiyat listesi haberimizde....




Honda’nın 1972 yılından bu yana dünya genelinde 27,5 milyondan fazla satış adedine ulaşan Civic modeli, 11’inci nesli ile 50’nci yaşını kutluyor.

Honda Civic’in ilk neslindeki temel ilkeler, tüm jenerasyonlar boyunca korundu.

Güncel olarak 11’inci nesliyle yollarda olan Civic, kendi sınıfının standartlarını belirlemeye ve müşteri beklentilerinin ötesine geçmeye devam ediyor. Civic’in uzun yıllardır popülerliğini korumasının temelinde ise Honda mühendislerinin 50 yıldır geliştirdiği ileri teknolojiler yer alıyor.

Civic’in temel tasarım felsefesinde bulunan geniş iç hacim, ileri teknolojiler, performans ve keyifli sürüş devam eden tüm nesillerde de korunmaya devam ediyor.

Honda Motor Europe Kıdemli Başkan Yardımcısı Tom Gardner, Honda Civic’in tüketiciler tarafından ilk neslinden beri çok beğenilen bir model olmasından duydukları mutluluğu ifade ederek, Civic’in 11’inci neslinde ilk nesildeki işlevsellik, konfor gibi temel tasarım felsefesinin devam ettiğini belirtti.

Gardner, Civic’in ana bileşeni olan üstün performans için güç aktarma sistemleri ve sürüşü keyifli hale getiren özelliklerinin bir kez daha tüketicilerin beğenisine sunduklarını kaydetti.

 Honda nın ikonik modeli Civic 50 yaşına girdi! 17 Temmuz Honda Civic güncel fiyat listesi

 


Geri Dön