07 / 05 / 2024

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 11 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 11 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, Motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 11 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!



Benzin, motorin ve LPG için son dakika litre fiyatları milyonlarca sürücüyü şaşırttı. Akaryakıt fiyatlarında Çarşamba günü benzinde 1,37 lira, motorinde 1,15 lira indirim yapıldı.

Bu akaryakıt indirimi deprem bölgesinde Salı gününden beri yürürlükte. Çarşamba günü diğer şehirler de indirim tabelalara yansıdı.

Dün gece ise yapılması planlanan zam iptal edildi. Zam oranının benzinde 62 kuruş motorinde ise 1 lira 2 kuruş olarak yapılması planlanıyordu.

Bu arada dün EPDK tarafından yapılan açıklamada deprem bölgesine akaryakıt sevkiyatının devam edeceği belirtildi. Sürücüler benzin, motorin ve LPG'nin litre başına son dakika fiyatlarıyla ilgileniyor.

İşte Total, BP, PO, Opet 11 Şubat 2023 fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön