10 / 05 / 2024

Benzine ve motorine zam geldi mi? İşte 4 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine zam geldi mi? İşte 4 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ne kadar indirim geldi, motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 4 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!



Akaryakıt fiyatları düşmeye ve yükselmeye devam ediyor. Brent tipi ham petrol ve döviz kurlarındaki değişimler genellikle benzin ve motorin fiyatlarını etkiler. Rafineri çıkış fiyatlarında yaşanan değişimler de akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. 

Son zamanlarda, sürücüler; indirimler ve ücret artışları ile ilgili haberler aldı.

Motorinin litresine perşembe 1 lira, dün 65 kuruş indirim uygulanmıştı. Bugün fiyatlar yeniden değişti ve motorine 68 kuruş indirim yapıldı.

 Benzine ve motorine zam geldi mi? İşte 4 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

İstanbul`un Avrupa Yakası baz alındığında benzin ile motorin arasındaki fark 5 kuruşa kadar indi. 

Motorine gelen 68 kuruş indirim sonrasında, litre fiyatı İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 21 lira 12 kuruştan, Avrupa Yakası'nda 21 lira 18 kuruştan, Ankara'da 21 lira 47 kuruştan, İzmir'de ise 21 lira 51 kuruş seviyelerine indi.

Dün LPG'ye de 1 lira 7 kuruş zam gelmişti. Benzin fiyatlarında ise birkaç gündür değişiklik olmuyor. 

Peki son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyat listesi belli oldu mu? Hangi şehirde akaryakıt fiyatları kaçTL oldu? İşte Opet, Petrol Ofisi, BP, Shell, Total 4 Şubat 2023 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön