15 / 05 / 2024

11. Mimarlık Öğrencileri Sergisi açıldı

11. Mimarlık Öğrencileri Sergisi açıldı

11. Mimarlık Öğrencileri Sergisi, ESOGÜ Sanat Galerisinde açıldı. Sergide öğrencilerin tasarıma giriş dersi kapsamında yaptığı çalışmalar yer alıyor.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

Basamaklar'19 TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılışını yaptı!

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi “Basamaklar”a TSMD Mimarlık Merkezi 6. kez ev sahipliği yaptı...

Pikare Tasarım Mimarlık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare Tasarım Mimarlık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 11 bin 250 TL sermaye bedeli ile Volkan Ziya Ayhan tarafından kuruldu.

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

AAD Mimarlık 11 senede 130'un üzerinde proje üretti!

11 yıl önce Mimar Ayşegül Güner tarafından kurulan AAD Mimarlık, 130'un üzerinde proje üretti. AAD, her projesinde mutlaka sanat ve insanı ön planda tutuyor...

Atolye 11 İç Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atolye 11 İç Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Serap  Altay ve Levent  Çipiloğlu ortaklığında kuruldu.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

MW Mimarlık, Muş Havalimanı için kolları sıvadı!

Muş Havalimanı yeni terminal binasının temel atma töreni yapıldı. MW Mimarlık imzası ile tasarlanan havalimanı 11 bin 400 metrekare alanda inşa edilecek.

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

11. Mimarlık Öğrencileri Sergisi açıldı Haberi

11. Mimarlık Öğrencileri Sergisi açıldı

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'nın organize ettiği Beyin Farkındalığı Haftası 2015 etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 11. Mimarlık Öğrencileri Sergisi', ESOGÜ Sanat Galerisi'nde açıldı. 


Sergi açılışında konuşan Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Kahya böyle etkinliklerin öğrencilerin kendilerine olan güvenini artırdığını söyledi. Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay ise mimarlann yaratıcı düşündüğünü ve bunun da mimarlığa biraz sanatçılık kattığını belirtti. Mimarlık disiplini ve eğitim süreçlerini tanıtacak olan sergi içeriğinde Mimarlık 1. sınıf 'Tasanma Giriş' dersi strüktürel çalışmaları, mimari görselleştirme, kentsel tasarım çalışmaları, iç mekan tasarımları, çeşitli sınıflara ait mimari projeler, grafik ve çeşitli görsel çalışmalar yer alıyor. 


Eskişehir...