29 / 04 / 2024

AAD Mimarlık 11 senede 130'un üzerinde proje üretti!

AAD Mimarlık 11 senede 130'un üzerinde proje üretti!

11 yıl önce Mimar Ayşegül Güner tarafından kurulan AAD Mimarlık, 130'un üzerinde proje üretti. AAD, her projesinde mutlaka sanat ve insanı ön planda tutuyor...



AAD Mimarlık, 11 yıl önce Mimar Ayşegül Güner tarafından kuruldu. AAD, mimari tasarım, iç mimari tasarım, uygulama ve proje yönetimi konularında aktif bir şekilde çalışıyor. 

4 sene önce U.WE Design ismiyle AAD’ye kardeş bir firma kuruldu. Bu firmada mobilya, aydınlatma tasarımı ve uygulaması konusunda yurt içi ve yurt dışı projeler gerçekleştiriliyor. 

AAD Mimarlık 11 senede 130 un üzerinde proje üretti!

AAD, 11 senede 130’un üzerinde proje üretti. Genel olarak işin ticari kısmında otel, üniversite, fabrika, mağaza, ofis şeklinde projeler oldu. Zorlu Doctor B Clinic, Quasar Estetik International, Ritz Carlton Sace Ofis Projesi, Çeçenistan Hastane, Irak Ofis&Villa, Nişantaşı Üniversitesi Kağıthane Kampüsü, Okan Üniversitesi Diş Hastanesi, Sancak Energy Ofisi, Altınbaş Üniversitesi Yurt Projesi, Scoth&Soda Nişantaşı Bonna Seramik Fabrika projesi gibi birçok proje var.

Konutta da Sarıyer’de gerçekleştirilmiş olan Alya Evleri projesi tasarım konusunda iddaalı projelerden birtanesidir. Bu proje oldukça zor bir arazide o dönemde hiç kullanılmayan formlar ile geliştirildi. AAD’nin her projesinde mutlaka sanat ve insan ön plandadır. Tüm projelerde bir ressam veya bir heykeltraşın eseri yer almaktadır.


Tel: 0 216 688 7380
Web: http://aadarc.com/


Geri Dön