11 / 05 / 2024

112 tesis açıldı

112 tesis açıldı

112 tesisi açan Başbakan Erdoğan “Su akar, Türk bakar’ sözünde olduğu gibi öyle akarsuları seyretmekle zaman harcama gibi bir lüksümüz yok. Değiştirdik şimdi onu, ‘Su akar, Türk yapar” şeklinde konuştu...

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirket Şubesi açıldı!

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir  Şubesi bugün  10 bin TL sermaye bedeli Hayrettin Candaner tarafından açıldı.

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Ankara Altındağ'daki 112 yatırım açıldı!

Ankara Altındağ'da hayata geçirilen 112 yatırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Bitlis Güroymak Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu vatandaşların hizmete açıldı.

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi açıldı!

Beylikdüzü’nde apartman görevlileri için inşa edilen sosyal tesis hizmete açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tesisin açılışında konuştu.

Türkmenistan Milli Cam Kompleksi açıldı!

Endüstriyel tesis inşaatında dünya sıralamasında 22. olan Tepe İnşaat’ın Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta anahtar teslim olarak inşaatını tamamladığı Türkmenistan Milli Cam Kompleksi açıldı.

Hamidiye Spor Kompleksi açıldı!

Kağıthane'ye kazandırılan 34 yeni eserin en önemlilerinden biri olan 7 bin 200 metre karelik dev tesis Hamidiye Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Sürmene Çamburnu yapılaşmaya mı açıldı?

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Sürmene Çamburnu’nun yapılaşmaya açıldığını ifade etti. Pekşen, Sürmene Çamburnu’ndaki tabiat parkının ihaleyle günübirlik tesis yapılmak üzere üçüncü şahıslara kiralandığını iddia etti.

Tuzla'da tesis alanı imara açıldı!

İstanbul Tuzla’da günübirlik tesis alanı imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede bulunan alanı plan tadilatıyla imara açtı.

Muğla Kayacık Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Muğla Dalaman Belediyesi'nce Kayacık Sahiline yapılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesisin ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda katkı yapacağı açıklandı.

Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi yeniden açıldı!

Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi 50 yıl aradan sonra yeniden açıldı. Turkcell, liseye bir teknoloji sınıfı, amfitiyatro ile botanik bahçesinin olduğu spor ve sosyal tesis inşa etti.

Silivri Akören Spor Sahası açıldı!

Silivri'nin Akören Mahallesi’ndeki mera, Silivri Belediyesi tarafından halı saha, idari bina ve seyirci tribünü ile modern bir tesis haline getirildi ve hizmete açıldı.

112 tesis açıldı Haberi

112 tesis açıldı

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, aralarında Doğan, Doğuş ve Unit gruplarının ortaklığında 1.2 milyar dolara mal olan Sinop Boyabat Barajı’nın da bulunduğu 112 tesisi dün Ankara’da gerçekleştirilen törenle hizmete açtı. Yatırım maliyeti 16 milyar TL olan 112 tesisinin açılışı 12.12.2012’de saat 12.12’de gerçekleştirilmiş oldu. Yatırımların gerçekleştirildiği tesislerle canlı bağlantı...