16 / 05 / 2024

12 ilde özelleştirme

12 ilde özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), aralarında İstanbul ve Bursa'nın da olduğu 12 ilde toplam 15 gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirecek. İhaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandı

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu! Bu illerdeki taşınmazlar için harekete geçildi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 7 ilde bulunan bazı taşınmazların özelleştirileceğini açıkladı. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 4 ilde özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla, Antalya, Bursa ve Ankara'da bulunan toplam 5 taşınmazı özelleştirecek. Özelleştirme ihalesinin bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Manyas'ta özelleştirme ihalesi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

ÖİB'den Ankara'da 22 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'daki 22 alan satış usulü ile özelleştiriliyor. İhaleler 5 Eylül ve 12 Eylül'de yapılacak..

ÖİB Ankara'daki 12 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı İlçesi'nde yer alan 12 adet taşınmazı özelleştiriyor. Taşınmazlar için teklifler 20.7.2017 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar kabul edilecek.

ÖİB'den 9 ilde 16 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Tokat, Sinop, Samsun, Erzurum, Bilecik , Bayburt, Balıkesir, Aksaray ve Ankara'da 16 özelleştirme kararı verildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den 17 ilde 14 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Denizli, Kahramanmaraş, Gaziantep, İzmir, Van, Düzce, Bolu, Kırıkkale, Kocaeli, Aydın, Sivas, Konya, Afyonkarahisar, Ankara, Çanakkale, Nevşehir ve Tokat illerinde 14 özelleştirme kararı yayınladı.

ÖİB'den Kütahya'da 12 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da gayrimenkulleri özelleştiriyor. Toplam 12 özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den 3 ilde özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay, Ankara ve Çorum'da bulunan gayrimenkulleri özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB'den 6 ilde özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elazığ, Batman, Bilecik, Eskişehir, Gaziantep ve Afyonkarahisar'da özelleştirme kararları verdi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den 7 ilde 16 özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bolu, Nevşehir, Ankara, Düzce, Kastamonu, Aydın ve Hatay'da bulunan 16 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Özelleştirme İdaresi Halkalı'da ve Silivri'de arsa satacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Silivri Pirimehmetpaşa ve Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Sağlık Bakanlığı'na tahsisli üç arsayı özelleştirme programı kapsamına aldı. 10 ilde 16 gayrimenkule ilişkin satışa verilen onay bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

12 ilde özelleştirme Haberi

12 ilde özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), aralarında İstanbul ve Bursa'nın da olduğu 12 ilde toplam 15 gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirecek. 


Resmi Gazete'de yayımlanan konuya ilişkin duyuruya göre, ÖİB, İstanbul'un Üsküdar, Malatya'nın Doğanşehir, Samsun'un Çarşamba, Bafra ve İlkadım, Muğla'nın Datça, Bursa'nın İnegöl, Adana'nın Seyhan, Çorum, Kars ve Niğde'nin Merkez, Hatay'ın Dörtyol, Ordu'nun Ünye ve Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde bulunan toplam 15 gayrimenkulü özelleştirecek. 


İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. 


İhaleye katılabilmek için gayrimenkullere ilişkin ayrı ayrı ihale şartnamesi alınması ve tekliflerin "Ziya Gökalp Cad. No: 80 Kurtuluş/Ankara" adresine 13 Ağustos 2014 saat 17.00'ye kadar elden teslim edilmesi gerekiyor. 


Son...