06 / 05 / 2024

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

TCDD, gar binalarındaki 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor: Kafeler, yemek ve hediyelik eşya alanları da var!

TCDD 7. Bölge Genel Müdürlüğü, Selçuklu ve Akşehir gar binalarında yer alan 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi...

İstanbul'un 3 ilçesinde 12 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Çatalca ve Şile ilçelerinde yer alan 12 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi'nden büyük fırsat! 12 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammed Nazım Bektemur tarafından kuruldu.

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Şükrü Akgül tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

İstanbul'da icradan satılık 26 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Gayrimenkul İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 26 gayrimenkulü icradan satıyor. 

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Solmaz Ghaem tarafından kuruldu.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Haberi

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı

Yamaç Yapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen İstova projesi 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini aldı.  Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç "Kısa süre önce lansmanını gerçekleştirdiğimiz İstova projemizle bu fuara katılmaktan çok mutluyuz" dedi.

Haydar Yamaç fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yamaç şu ifadeleri kullandı; "Gayrimenkul sektörünün buluşma noktası haline gelen bu önemli fuarı özellikle Körfez Ülkeleri başta olmak üzere Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Abu Dabi, Ürdün, BAE, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak’tan gelen yatırımcılar ziyaret ediyor. Geçen yıl 7 bin 817 sektör temsilcisi, yatırımcı ve profesyonelin buluştuğu fuarda bu yıl İstova projemiz ile bizde yerimizi aldık"

İstova'yı 140 milyon TL’lik yatırımla Kağıthane'de hayata geçirdiklerini ifade eden Yamaç, "80 bin metrekare inşaat alanına sahip 7 dönüm arazi...