06 / 05 / 2024

13. Altın Örümcek Web Ödülleri

13. Altın Örümcek Web Ödülleri

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

13 Ağustos Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 13 Ağustos altın bilezik fiyatları.  

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 13 Mart altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün ons altının 1909 dolara kadar yükselmesi ile altın bilezik fiyatları fırladı.14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 13 Mart altın bilezik fiyatları.

Altın gaza bastı! Elinde 1 gram, 1 çeyrek altını bile olan acil baksın! 13 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yukarı yönlü başladı. Güncel altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın gaza bastı! Elinde 1 gram, 1 çeyrek altını bile olan acil baksın! 13 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 13 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

13 Şubat 2023 altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları bugün de güne düşüşle başlarken yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 13  Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Altın alacaklar satacaklar hemen bakın! 13 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri merak ediliyor. En çok tercih edilen yatırım aracı olan altın bugün resmen tsunami gibi kasıp kavurdu.  Altın alacaklar satacaklar hemen bakın! 13 Ocak 2023 altın fiyatları.

Hediyelik altın bilezikler ne kadar? Hediyelik altın bilezik kaç TL? Sembolgold 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Hem yatırım hem de takı amaçlı satın alınan hediyelik altın bileziklerin fiyatları merak ediliyor. Peki Hediyelik altın bilezikler ne kadar? Hediyelik altın bilezik kaç TL? Sembolgold 13 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altın bugün ne kadar? 13 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.089,49 liradan satılıyor. 13 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 13 Aralık altın fiyatları!

Altın fiyatlarında Fed dalgası! Rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları

13 Aralık 2022 altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Fed faiz kararı öncesinde altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları.

13. Altın Örümcek Web Ödülleri Haberi

13. Altın Örümcek Web Ödülleri

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı. İnternetin Oscar’ı olarak da adlandırılan ‘Altın Örümcek’te finale kalan Kale360.com, ‘En İyi Web Sitesi’ seçilerek büyük ödüle layık görülürken, ‘Perakendecilik/Mağazacılık’ kategorisinde de birincilik ödülünün sahibi oldu. Ayrıca Kale Yapı Ürünleri Grubu’nun seçkin ürünlerinin yaratıcı tasarımlarla sunulduğu web sitesi ‘Kale.com.tr’ de, ‘Perakendecilik/Mağazacılık’ kategorisinde ikincilik ödülünü aldı. 


Bilişim, medya ve iş dünyasından isimlerin yer aldığı jüri üyeleri tarafından seçilerek dereceye giren firmalara verilen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’, 14 Ekim Çarşamba akşamı TİM Maslak Show Center’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kale, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği web sitesi Kale360.com ve Kale Yapı Ürünleri Grubu’nun tüm ürünlerini örnek tasarım...