01 / 05 / 2024

14. Betonart Mimarlık Yaz Okulu

14. Betonart Mimarlık Yaz Okulu

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento Grubu, Ünye Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti!

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Rahmet Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Rahmet Mimarlık Limited Şirketi 14 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Abdurrahman Borçsuz tarafından kuruldu.

Kentvizyonu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentvizyonu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Kadıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Pulart Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulart Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mesut Pulat tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 15. yılını kutladı!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento ve Adana Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

14. Betonart Mimarlık Yaz Okulu Haberi

14. Betonart Mimarlık Yaz Okulu

Ertelenen ve yeri değişen 14. BETONART Mimarlık Okulu bu yıl 30 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında, Seçil Yaylalı ve Giorgio Caione'nin küratörlüğü, Ferhan Yalçın’ın koordinatörlüğü,Başak Özden, YeltaKöm, Emre Gündoğdu ve Hakan Yıldız’ın moderatörlüğü ve“Betonun Bilindik Hafifliği” temasıyla düzenlendi.


Her sene farklı bir şehirde düzenlenen ve Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden öğrencilerin katıldığı Betonart Mimarlık Yaz Okulu, bulunduğu kenti de kendi deneyim ortamı içine katıyor. Ünye'deki çalışmaya 16 farklı üniversiteden (Avrasya Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, İzmir Gediz Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi) 21 öğrenci katıldı.


Atölye kapsamında, ayrıca, teknik ve mimari konularda...