14 / 05 / 2024

14. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri

14. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni T. C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla gerçekleşecek.

Dünya basını Afganistan’ın Gazni vilayetini konuşuyor! Şimdi de Çin el attı!

Küresel piyasanın baş aktörlerinden Çin, Afganistan'ın lityum ve altın madenlerine göz dikti. Dünya basınında geniş yer alan gelişme, birçok ülkenin ekonomi gündemi arasında ilk sıralarda yer aldı. İşte detaylar…

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak'a ertelendi!

14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak 2022 tarihine ertelendi.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak'ta!

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta!

12-15  Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta yapılacak. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Aktim 2 Kıraç basın lansmanı 14 Temmuz'da!

Bilgiçler Yapı tarafından Kıraç'ta Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan Aktim 2 basın lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak.

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

Nef Basın Ekspres Konutları ödeme planı!

Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Basın Ekspres projesinde 14-17 Temmuz tarihleri arası VIP satış dönemi olarak belirlendi...

JLL Türkiye, MIPIM 2017 basın toplantısı 11 Ocak'ta!

JLL Türkiye, 14 – 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek ve Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

Dumankaya basın toplantısı 14 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün en iyileri arasında yer alan Dumankaya sektörde öncü olmaya devam ediyor. Dumankaya akıl almaz ev sahibi olmanın formülü ve detaylarını paylaşmak üzere 14 Eylül'de basın toplantısı düzenleyecek.

Basın Ekspres Plaza 34 satılık!

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükselen proje toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Basın Ekspres Plaza 34 satılık dairelerin teslimleri 14 ayda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Basın Ekspres Plaza 34 teslimleri!

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükselen projenin toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Basın Ekspres Plaza 34 teslimleri 14 ayda gerçekleşmesi planlanıyor.

Basın Ekspres Plaza 34 iletişim!

Basın Ekspres Plaza 34 iletişim için 0212 671 57 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Zemin üzeri 14 katlı olarak dizayn edilen projenin 14 ayda tamamlanması öngörülüyor.

14. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Haberi

14. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni T. C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla gerçekleşecek.


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından ekonomi basınını desteklemek ve başarılı çalışmaları teşvik etmek amacıyla geleneksel olarak 2000 yılından bu yana düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nin 14.sü T. C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci ve MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Nail OLPAK’ın katılımlarıyla 06 Şubat 2014 Perşembe günü saat 17:00’da MÜSİAD Genel Merkez Binası’nda yapılacaktır.  


MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz başkanlığında Ethem Sancak, Nuh Albayrak, Prof. Dr. Kerem Alkin, Hakan Güldağ, Günseli Özen Ocakoğlu, Şeref Oğuz, Remzi Gür, Zeliha Saraç, Seda Akbay, İsrafil Kuralay, Ali Çağatay, Ali Cem İlhan, Erhan Erken, Faruk Erdem,...