15 / 05 / 2024

14. Yapısal Çelik Günü ne zaman

14. Yapısal Çelik Günü ne zaman

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin 2000 yılından günümüze kadar her yıl düzenlediği ve sektörün buluşma günü niteliğinde gelenekselleşmiş olan Yapısal Çelik Günlerinin 14’üncüsü bu yıl 18 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

İnşaat sektöründe yeni yöntem! Depreme karşı yapılar artık daha sağlam olacak!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk saracağını belirtti.

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

Seçim sonrası yetkililere çağrı ‘Yapısal reformlar gündeme alınmalı’

İnşaat sektöründen seçim sonrası çağrı geldi. Sektör temsilcileri, 28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimleri sonrası üretim ve satışları artırıcı politikaların hızla devreye alınmasını talep ediyor.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Benzine ve motorin fiyatlarında beklenmedik gelişme! İşte 14 Mart Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu, motorine zam ya da indirim geldi mi? İşte 14 Mart Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 14 Mart 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doların 14 Mart Salı günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL alış fiyatı olarak 18,96 seviyesinde işlem görüyor. İşte 14 Mart Salı kuru…

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 14 Mart Salı günü yatırımcılar ve altın alıpn satmak isteyenler tafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün rekora koşuyor. Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Polat tarafından kuruldu.

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 14 Şubat Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorine ne kadar zam yapılacak? İşte 14 Şubat Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 14 Şubat 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 14 Şubat Salı günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL alış fiyatı olarak 18,84 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 14 Şubat Salı kuru…

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat altın fiyatları

14 Şubat Salı günü altın fiyatları milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Altın bugün de güne düşüşle başladı. Altın fiyatları kan kaybediyor. Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

14. Yapısal Çelik Günü ne zaman Haberi

14. Yapısal Çelik Günü ne zaman

1988 yılında çalışmalarına başlayan ve 1992 yılında kuruluşunu tamamlamış olan Türk Yapısal Çelik Derneği, faaliyete başladığı tarihten itibaren Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS)’nin de aktif üyesi olup, 1999-2000 ve 2009-2010 yıllarında ECCS Başkanlığı Türk Yapısal Çelik Derneği Başkanları tarafından yürütülmüştür. 2000 ve 2010 yıllarında ECCS’in yıllık toplantıları İstanbul’da gerçekleştirilmiş ve bu vesileyle ilk Yapısal Çelik Haftası da 2000 yılında düzenlenmiştir.

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin 2000 yılından günümüze kadar her yıl düzenlediği ve sektörün buluşma günü niteliğinde gelenekselleşmiş olan Yapısal Çelik Günlerinin 14’üncüsü bu yıl gerçekleştirecektir. Daha fazla bilgi için http://www.tucsa.org sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

       

Bu vesileyle, Türk Yapısal Çelik Derneği’nin 18 Aralık 2013 Çarşamba günü ekteki programa göre İstanbul Marriott Asya Otel’de gerçekleştireceği 14....