30 / 04 / 2024

1453 Engelliler Spor Kulübü sponsor

1453 Engelliler Spor Kulübü sponsor

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

GSB'den 1453 sözleşmeli personel alımı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı konu ile ilgili açıklamada 1453 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılacak ve başvurular ne zaman...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Eminevim, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na sponsor oluyor!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen dev anlaşmayla özel sporcular Eminevim desteği ile Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlanmış olacak.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Bağcılar Hidayet Türkoğlu Paralimpik Spor Salonu açılış töreni yarın!

Cumhurbaşkanı Danışmanı, A Milli Basketbol Takımı ile NBA Ligi’nin eski basketbolcusu Hidayet Türkoğlu, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret ederek, Paralimpik Spor Salonu’nun açılış kurdelesini kesecek

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor!

İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ise 3. ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor. Pendik Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan saha, Süper Lig'de mücadele eden Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımının maçlarına ev sahipliği yapacak.

Malatya'da engelliler için spor merkezi yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesince engelliler için spor merkezi açılacağı bildirildi. Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'nde yürütülen çalışmayla spor yapmak isteyen engelliler, artık özel bir mekana kavuşacak.

Büyükçekmece'de engelliler için eğitim, iş ve spor merkezi açılıyor!

Büyükçekmece Muratçeşme Arif Zeki Özver Engelliler Eğitim, İş ve Spor Merkezi önümüzdeki günlerde törenle hizmete açılıyor. Merkez, 2 bin 720 metrekarelik bir alana yapıldı.

Bursa Orhangazi'de engelliler için park ve spor alanı açıldı!

Bölgede ilk defa Orhangazi Belediyesi tarafından yaptırılan ‘Engelliler Çocuk Parkı ve Spor Alanı’ düzenlenen törene hizmete açıldı.

İstanbul'un ilk ampute futbol sahası Pendik'te inşa ediliyor!

Pendik Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi’nde yapımı sürdürülen ampute futbol sahası İstanbul’da ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Saha tamamlandığında Pendik Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı tüm lig maçlarını burada oynayacak. İşte o proje...

Başiskele Belediyesi engelliler için park yapıyor!

Engelli insanların da ulaşım hizmetlerinden eşit fırsatlarda yararlanması, alışverişe, spor alanlarına, parklara, özürlü olmayan insanların kullandığı yollarla ulaşımlarını sağlaması için çalışmalar yapan Başiskele Belediyesi engelliler için park yapıyor.

1453 Engelliler Spor Kulübü sponsor Haberi

1453 Engelliler Spor Kulübü sponsor

Türkiye’de tasarrufa dayalı faizsiz ev alma sisteminin öncü firması olan FuzulEv, Türk sporuna olan desteğine devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi ekiplerinden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile 2019-2020 sezonu için sponsorluk anlaşmaya imza attı.

Anlaşma kapsamında mavi beyazlı takım bir yıl boyunca Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi’nde ‘’FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü’’ adıyla mücadele edecek. FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal ile 1453 Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sayın Cemal Özçelik’in ve Fuzul Grup yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninin açılışında konuşan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, ’Kurulduğumuz günden bu yana Fuzul Grup olarak toplumsal yaşamın gelişimine katkı sağlama sorumluluğuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede, başta basketbol olmak üzere, hepimizi aynı coşku ve heyecan çemberine alan...