07 / 05 / 2024

15 haziran dünya rüzgar günü

15 haziran dünya rüzgar günü

15.4.2014- Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği’nin (TÜREB),iki yıl önce 15 Haziran Dünya Rüzgar Gününde hayata geçirdiği "Türkiye'de Rüzgar" konulu fotoğraf yarışması için başvurular başladı...

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

15 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın kaç lira oldu? Bugün çeyrek altın ve ons altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.489,07 liradan satılıyor. 15 Haziran 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 15 Haziran altın fiyatları!

Dolar kaç TL? 15 Haziran Perşembe dolar yükseldi mi? Euro düştü mü? İşte dolar ve euro fiyatlarında son durum ne?

Dolar 15 Haziran Perşembe günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 15 Haziran Perşembe dolar kuru…

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara koştu! 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları 

Bugün altın fiyatları, Fed faiz kararı sonrasında güne düşüşle başladı. Bilezik fiyatları da düşüşe geçerken fiyatları gören yatırımcılar kuyumculara koştu. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel kampanya! Çay Makinesi ürünlerine büyük indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel indirim başladı. Peki Arçelik Dünya Çay Günü için hangi ürünlerde indirime gitti? Çay makinelerinin özellikleri Neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 15 Haziran Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? şeklinde araştırmalara başladı. İşte 15 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Dolar bugün ne kadar? 15 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Döviz kurlarındaki son durum merak ediliyor. Haftanın üçüncü günü yani 15 Haziran Çarşamba günü dolar kaç TL oldu? araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte 15 Haziran dolar kuru!

İstanbul Hali sebze meyve fiyatları açıklandı! Sebze meyve fiyatları düştü mü? İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 15 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, bugün İstanbul Halinde sebze meyve fiyatları kaç TL oldu? İşte 15 Haziran 2022 İstanbul Hali fiyat listesi...

Renault Express Combi'de bu fiyatları ve düşük faiz fırsatını sakın kaçırmayın! İşte fiyat listesi 15 Haziran 2022!

Renault’nun ticari araç ailesinin yeni üyeleri arasında yer alan Renault Express Combi'de bu fiyatları ve düşük faiz fırsatı başladı. Peki Renault Express Combi fiyatları ne kadar? İşte Renault Express Combi fiyat lsitesi 15 Haziran 2022...

İdefix'ten Babalar Günü'ne özel teknolojik ürünlerde dev kampanya! İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de kültür ürünleri denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan idefix, Babalar Günü'ne özel teknolojik ürünlerde yepyeni bir kampanya düzenledi! İşte kampanyada öne çıkan ürünler ve 15 Haziran 2022 fiyat listesi....

15 haziran dünya rüzgar günü Haberi

15 haziran dünya rüzgar günü


15.4.2014- Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği’nin (TÜREB),iki yıl önce 15 Haziran Dünya Rüzgar Gününde hayata geçirdiği "Türkiye'de Rüzgar" konulu fotoğraf yarışması için başvurular başladı. 


TÜREB’ten yapılan açıklamaya göre amatör veya profesyonel herkes yarışmaya ücretsiz olarak katılabiliyor. Siyah beyaz veya renkli olarak en çok dört fotoğraf ile başvuru yapılan yarışmadaki fotoğrafların Türkiye sınırları içinde çekilmiş olması gerekiyor. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun TFSF 2014 / 20 Patronaj ile onayladığı yarışmanın amacı, Rüzgar enerjisine dikkat çekmek ve gelecekte temiz bir dünya için rüzgar enerjisinin gücünü kullanmanın önemini vurgulamak. 


Başvuruların 21 Mayıs 2014 tarihine kadar süreceği yarışmada, birinciye 2.000 TL, İkinciye 1.500 TL ve üçüncüye 1.000 TL olmak üzere ödül verilecek. 


Yarışmanın jürisinde fotoğraf konusunda başarılı değerli isimler yer alıyor. Sonuçlar 24 Mayıs 2014 tarihinde bildirilecek. 15...