04 / 05 / 2024

15 temuz 2016 darbe girişimi

15 temuz 2016 darbe girişimi

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; "Milli irademize yönelik hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz." dedi.

15 Temmuz 1500 TL destek ödemesi hesaplara geçti mi?

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişimi, Türk Milleti'nin direnişi ile ülke genelinde yaklaşık 22 saat içinde engellendi. 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazilerine destek ödemeleri yapılıyor.

Suriye'deki El Bab Ulu Camii 15 milyon TL'ye restore edildi!

Suriye'deki El Bab Ulu Camisi, 2016-2017 yıllarında DEAŞ tarafından bombalanmıştı. Vakıflar Genel Müdürlüğü, camiyi yaklaşık 15 milyon TL harcayarak restore etti...

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası pazartesi hizmete giriyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası, 15 Temmuz'da açılacak...

Türkiye kalkınma yolunda dev projelere imza attı!

15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine rağmen Türk ekonomisi 2 yılda hızla toparlanarak dünyaya gücünü gösterdi.  İşte o dev projeler...

Altan Elmas: 16 Temmuz'da satış ofislerimizi açtık!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Altan Elmas, 15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimini ve sonraki süreci anlattı. Elmas, ''16 Temmuz Cumartesi günü sabah tüm satış ofislerimizi ve mağazalarımız açıldı. İşin başına geçip ekonomik darbeye fırsat vermedik” diye konuştu.

Ferdi Erdoğan: Zor günlerden güçlenerek çıktık!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ülke olarak, çok kısa zamanda, halkımızın demokrasiye inancıyla, zor günlerden birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenerek çıkmayı başardık" dedi.

Feyzullah Yetgin: 15 Temmuz, Milli birlik ve beraberliğimizin zaferidir!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına Milli Mücadele Anıtı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi giriş kapısı karşısına "15 Temmuz 2016 Milli Mücadele Anıtı" yapılması kararlaştırıldı.

Bu yıl doğrudan yatırım 15 milyar dolara ulaşacak!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye'de doğrudan yatırımların önünün açıldığını belirtti. Ermut, 2016 yılında 12,3 milyar dolar uluslararası doğrudan yatırım çektiğini, 2017'de ise 15 milyar dolara ulaşma hedefi olduğunu söyledi.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

İnşaat malzemeleri sektöründen 2016’da 15 milyar dolar ihracat!

Türkiye İMSAD tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan Sektör Raporu’nun şubat ayı sonuçlarına göre, 2016 yılında 15,24 milyar dolara geriledi.

15 temuz 2016 darbe girişimi Haberi

15 temuz 2016 darbe girişimi

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; milli irademize yönelik hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz.


Türk demokrasisi 15 Temmuz Cuma gecesi çok büyük bir darbe tehlikesi ile karşılaştı. Bu hain kalkışma siyasi liderlerimizin ve halkımızın sağlam duruşu ve demokrasiye inancıyla sonuçsuz bırakıldı.


Bu darbe girişimine tek yürek olarak cevap vermemiz ve meydanlara çıkarak demokrasimize sahip çıkmamız, bir Türk vatandaşı olarak beni gururlandırmıştır.


15 Temmuz akşamı gördüğümüz gibi birlikte olduğumuz sürece bu ülkeye kimse zarar veremeyecektir. Gün artık birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemizin yaşadığı bu günleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağımızdan hiç şüphem yoktur.


Ülkesini, bayrağını ve demokrasisini korumak için canını hiçe sayarak meydanları dolduran halkımızı yürekten tebrik ederim. Bu uğurda hayatını kaybederek şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.


Halk iradesiyle iş başına gelen...