06 / 08 / 2024

18. Uluslararası İnşaat Fuarı

18. Uluslararası İnşaat Fuarı

17 farklı ülkeden gelen 200’den fazla şirketin katıldığı fuarda 8 şirket de Türkiye’yi temsil etti. Açılışın ardından fuarı gezen ziyaretçiler çeşitli inşaat malzemeleri hakkında üreticilerden bilgi aldı.

İngiltere'de ipotek onayları son 18 ayın zirvesine çıktı!

İngiltere Merkez Bankası (BoE) tarafından açıklanan detaylara göre İngiltere'de ipotek onayları 2024 yılının Mart ayında son 18 ayın en yüksek seviyelerine ulaştı

Ziraat Bankası'ndan son 18 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mart ayındaki kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam eden Ziraat Bankası'nın 18 gün içerisinde bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak...

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Destek ödemelerine yenisi eklendi! 18 yaşını dolduranlara 3.038 TL ödeme! Başvuruyu yapan ödemesine kavuşuyor!

18 yaşını dolduranlar destek ödemesinden faydalanabilir. 3.038 TL ödeme için hemen başvuru yapın. İşte detaylar!

Euro alalım mı,? Euro 18 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Kritik 14 Mayıs seçimlerine 18 gün kaldı. Seçim öncesinde piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Özellikle euro yukarı yönlü hamlelerine devam ederken yatırımcılar ''euro alalım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Euro 18 gün sonra böyle olacak! Şimdiden planınızı yapın.

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

18 yaşını doldurduysan bu habere hemen bak! Devletin bu destek ödemesi dudak uçuklattı

Devlet ödemelerine bir yenisi daha eklendi. 18 yaşını bitirmiş her vatandaşa, devlet vesilesi ile destek ödemesi yapılacak. Başvurular e-devlet üstünden kabul edilmeye başlandı ve destek bedeli 100.000 TL olarak tespit edildi.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Dolar 18 gün sonra bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! Son dakika dolar gelişmesi 

10 Şubat Cuma dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda yatay seyreden doların ne kadar olacağı merak konusu. Dolar 18 gün sonra bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! 

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Benzin fiyatları 18 liranın altına düştü! Akaryakıtta indirim yağmuru! Opet, BP, PO, Total 10 Aralık 2022 fiyat listesi

Benzin fiyatları resmen 18 liranın altına düştü. Akaryakıtta indirim yağmuru! İşte Opet, BP, PO, Total 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

18. Uluslararası İnşaat Fuarı Haberi

18. Uluslararası İnşaat Fuarı

Kazakistan’ın başkenti Astana’da açılan 18. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarına katılan Türk şirketleri beton santrali, beton pompası donanımları ve kompresör cihazlarını tanıttı.


Körme Fuar Merkezinde düzenlenen fuarın açılış törenine Hindistan'ın Astana Büyüelçisi Harsh Kumar Jain’ın yanı sıra fuar organizatörleri ve çok sayıda misafir katıldı. 


Açılışın ardından fuarı gezen ziyaretçiler çeşitli inşaat malzemeleri hakkında üreticilerden bilgi aldı.


17 farklı ülkeden gelen 200’den fazla şirketin katıldığı fuarda 8 şirket de Türkiye’yi temsil etti. Beton santrali üretimi yapan bir Türk şirketinin ihracat müdürü Fatih Gökhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 yıldır bu fuara katıldığını belirterek, “Pazarı daha da genişletmek amaçlı fuara katılıyoruz. Astana’da EXPO 2017 olacağı için inşaat da hızlı bir şekilde devam ediyor.” dedi. 


 Kazak müşteri sayısının arttığını belirten Gökhan, ekonomik kriz nedeniyle bu sene müşterilerin...