28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son 18 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Ziraat Bankası'ndan son 18 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mart ayındaki kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam eden Ziraat Bankası'nın 18 gün içerisinde bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak...



Başlattığı kampanyalarla dikkat çeken Ziraat Bankası'nın Fulltrip kampanyası için son 18 güne girildi. Hem mevcut müşterilerini mutlu etmek hem de yeni müşteriler kazanmak isteyen Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden paylaştığı şartları sağlayanlara 7 bin 500 TL'lik bir ödeme yapacak.

Ziraat Bankası konu ile ilgili olark resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada tam 7 bin 500 TL ödeme müjdesi verdi. 1 Mart 2024 tarihinde başlayan bu kampanya 31 Mart tarihine kadar devam edecek.

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre FullTrip’te Otel ve Tur rezervasyonu yapanlara 7 bin 500 TL Bankkart TL ödemesi verilecek.

Ziraat Bankası ndan son 18 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

7 BİN 500 TL MÜJDESİ

Ziraat Bankası söz konusu kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamadaBankkart’ın kredi kartı ya da banka kartı özelliğine sahip kart ile Fulltrip’te tek bir seferde yapılacak olan alışverişlerde bankkart lira verileceğini açıkladı. Söz konusu ödemelere ilişkin olarak banka tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: 25 bin Türk Lirası- 49 bin 999 Türk Lirası arasında yapılan peşin veya taksitli alışverişlere 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira, 50 bin Türk Lirası- 99 bin 999 Türk Lirası arasında yapılan peşin veya taksitli alışverişlere 5 bin Türk Lirası Bankkart Lira, 100 bin Türk Lirası ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlere de 7 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verilecek.


SON 18 GÜN UYARISI

Yüzleri güldüren bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 18 gün içerisinde kampanyaya katılım sağlamaları gerekli. Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre söz konusu kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkartcomtr’den veya kısa mesajla katılım sağlamak mümkün. Kampanyaya kısa mesaj ile katılmak isteyen vatandaşların 4757’ye FULLTRIPO yazıp SMS göndermesi yeterli.

Başlatılan kampanya kapsamında kazanılmış olan Bankkart TL’ler 8 Nisan 2024 tarihine kadar ilgili kartlara yüklenecek. 8 Mayıs 2024 tarihine kadar ise kullanılmayan paralar 9 Mayıs 2024 tarihinde silinecek. Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin sadece tek bir defa olacak şekilde ödül kazanabileceği belirtilirken, bunun dışında kampanya kapsamında kazanılmış olan Bankkart TL’ler anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek.

 

Hurda fiyatlarına dev zam! Demir ve bakır hurda bugün kaç TL oldu? 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Dev bankadan flaş altın tahmini geldi: Tarih vererek o rakamı açıkladı!

Kulislerden yeni bilgi sızdı! Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini yatırılacağı tarih değişiyor!


Geri Dön