27 / 04 / 2024

Kulislerden yeni bilgi sızdı! Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini yatırılacağı tarih değişiyor!

Kulislerden yeni bilgi sızdı! Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini yatırılacağı tarih değişiyor!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin değişeceği iddia edildi. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? İşte emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili kulislerden sızan o son dakika bilgileri...



Geçim sıkıntısı geçen milyonlarca emekli dört gözle Ramazan Bayramı ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı günü bekliyor. Kulislerden sızan son bilgilere göre ödeme takviminde değişiklik olduğu öne sürüldü.

Peki emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? Emekli bayram ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarih değişti mi? İşte emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili kulislerden sızan o son dakika detayları...

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre SSK, Bağ-Kur emeklileri için bayram ikramiyeleri yüzde 50 zam ile 3 bin Türk Lirası'na yükseltildi. Geçim sıkıntısı çeken emekliler bayram ikramiyelerine yapılan zam nedeniyle hayal kırıklığına uğrarken ceplerini biraz olsun rahatlatacak olan ikramiyelerin hesaplarına yatırılmasını bekliyor.

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren emekli bayram ikramiyelerinin Resmi Gazete'de yayımlanıp yürürlüğe girdi. Fakat ödeme takvimi daha duyurulmadı.

Kulislerden yeni bilgi sızdı! Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini yatırılacağı tarih değişiyor!

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının çalışmalarının ardından emekli ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı da belli olmuş olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan konu ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında "Ödeme takvimi üzerinde çalışmalarımız başladı. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına yatıracağız" demişti.


BAYRAM İKRAMİYELERİNDE FLAŞ DEĞİŞİKLİK

Emeklilerin merakla beklediği Ramazan Bayramı ikramiyelerinin Ramazan Bayramı'ndan bir hafta önce yani nisan ayının ilk haftasında hesaplara yatırılması bekliyordu. Fakat kulislerden sızan son dakika bilgilerine göre, merakla beklenen yerel seçimlerden önce emeklilerin gönlünü almak adına Ramazan Bayramı ikramiyelerinin mart ayının son haftası hesaplara yatacağı öne sürüldü.

6 BİN TL YATIRILACAK

Emekli vatandaşlara bu yılın Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 3'er bin Türk Lirası olacak şekilde toplamda 6 bin Türk Lirası  yatırılacak. Emekli vatandaşlara geçtiğimiz yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 4 bin Türk Lirası yatırılmıştı.

 

15 yıl vadeli ilk evim konut kredisi çıktı mı, şartları neler?

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

Fiat Panda'ya Mart 2024'te tam 10 bin TL indirim geldi! Yeni bir sıfır otomobil almak isteyenler dikkat! 


Geri Dön