27 / 08 / 2024

181 Fremont facebook ofisi

181 Fremont facebook ofisi

Facebook, 35 milyon dolar ödeyerek San Fransisko’nun göbeğindeki dev bir gökdelen 181 Fremont'un 33 katını kiraladı.

Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını geri yüklendi! 

Söz verdiği gibi Meta, eski Başkan Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını her iki platformda da yasaklamasından iki yıl sonra geri yükledi.

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

 Sosyal medyanın baş belasıydı! Facebook ve instagram'a kısıtlama

Facebook ve Instagram, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından ikisidir ve her ikisi de ürünlerini veya hizmetlerini tanıtmak isteyen işletmeler ve bireyler için reklam seçenekleri sunar.

Yüzde 181 arttı, altından daha fazla değer kazandı!

Ukrayna savaşının başlamasıyla Rusya’nın doğal gazı kesmesinin ardından odun fiyatları tam yüzde 181 zamlandı!

Büyük gün geldi, Facebook Pay’in adı değişti! İşte yeni adı…

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook'un ödeme aracı Facebook Pay, dünyada isim değişikliğine gitti . Facebook Pay artık yaklaşık 200 ülkede Meta Pay ismiyle kullanılacak. İsim değişikliği Türkiye için şu anda geçerli değil… 

Facebook uyardı! Bu 3 ayarı mutlaka değiştirin

Facebook'tan tüm kullanıcılarına uyarı geldi. Kullanıcıların hesaplarını korumak için yapması gereken 3 adımı sıraladı.

TOKİ'den son dakika müjdesi! Kanal İstanbul manzaralı 3 proje için düğmeye basıldı! 2.181 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kanal İstanbul manzaralı konut projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Arnavutköy projeleri kapsamında 3 projede 2.181 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Toyota Corolla Hybrid'ten 181 bin 500 TL'lik indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Toyota, Corolla Hybrid modeline tam 181 bin 500 TL'lik indirim yaptı! Otomobil satın almayı düşünenler fiyat listesini görünce bayilere koşacaksınız. Çünkü bu indirimli fiyatlarla stoklar hızla erimeye başladı. İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mahkemeden WhatsApp ve Facebook kararı!

Rekabet Kurumu'na karşı WhatsApp ve Facebook tarafından açılan ve veri paylaşımı ile ilgili davada mahkeme davanın reddine karar verdi.

Facebook'ta Amazon Ormanları'ndaki arazilerin satışı yasaklandı!

Facebook'un e-ticaret platformu Marketplace üzerinden Amazon Yağmur Ormanları'nda arazi satışının yasaklandığı açıklandı. 

Alo 181 ne işe yarar?

Çevre sorunları, hava, su, toprak, radyoaktif kirlilik, gürültü ve atık konulu şikayet ve ihbarlar bakanlığa iletebiliyor. Peki Alo 181 ne işe yarar? Alo 181 nedir? İşte Alo 181 şikayet hattı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 8 ilde 181 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Malatya, Şırnak, Hakkari ve Van'ın bazı ilçelerde atıl durumda bulunan 181 arsayı satıyor.

181 Fremont facebook ofisi Haberi

181 Fremont facebook ofisi

Facebook, 35 milyon dolar ödeyerek San Fransisko’nun göbeğindeki dev bir gökdelenin 33 katını kiraladı.


Şehrin en yüksek üçüncü binası konumundaki 181 Fremont, Facebook’un San Fransisko’daki ilk yerleşkesi olacak.


Facebook ekibi ve sosyal ağın 2012 yılında satın aldığı Instagram ekibi, bu yılın ilerleyen dönemlerinde yeni ofislerine taşınacak. Çalışanlar, 70 katlı gökdeleni bir hayli yüksek profilli insanlarla ortak kullanacak.



181 Fremont, Mississippi Nehri’nin batısında kalan en yüksek bina ve içerisinde 67 lüks apartman dairesi yer alıyor. Binanın en tepesinde bulunan ve tüm katı kaplayan lüks daire ise 42 milyon dolar fiyatıyla şu an San Fransisko’daki en pahalı satılık ev olma unvanını koruyor. Mart ayından beri satışta olan daire henüz satılmadı.



181 Fremont, Forbes Dergisi tarafından Batı Yakası’nın en lüks binası olarak gösteriliyor. Tasarımcı...