16 / 05 / 2024

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ilk gün etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum standı ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,4181'e düştü!

Doğuş GYO'nun 9,17-9,28 fiyat aralığından 19 bin 256 adet satış işlemi tamamlandı. Şirketin paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0481'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,4181'e düştü.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,4564!

Doğuş GYO'nun 9,40-9,54 fiyat aralığından 19.300 adet satış işlemi gerçekleştirildi. Şirketin sermaye oranı yüzde 0,4564‘e düştü.

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Aralık'ta yüzde 19 arttı!

Doğu Karadeniz bölgesinde Aralık 2018'de konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 19 artış kaydetti.

Antalya Doğu Garajı'ndaki 32 iş yeri ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi. Proje kapsamındaki 32 iş yeri, 19-20 Eylül tarihleri arasında ihaleye çıkıyor.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yarın sona eriyor!

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen ve 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını açtı. Fuar yarın da devam edecek...

19. EMITT Turizm Fuarı'nda Muğla standı yoğun ilgi gördü!

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ilk gün etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum standı ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ilgaz Mountain Resort'a EMİTT'te yoğun ilgi!

Ferko İnşaat, bu yıl 19. kez gerçekleşen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na, Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

TEM Hereke Doğu ile Körfez kavşakları arası çalışma nedeni ile kapatılacak!

TEM Hereke Doğu ile Körfez kavşakları arası çalışma nedeni ile kapatılacak. Otoyolun Hereke Doğu ile Körfez kavşakları arasındaki bölümü, 19 Ekim Pazar günü 02.00-04.00 saatlerinde aralıklarla ulaşıma kapatılacak

Doğu Marmara'da 20 bin konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'dan oluşan Doğu Marmara bölgesinde yılın ilk 4 ayında 19 bin 911 konut satış sonucu el değiştirdi.

2014'ün ilk çeyreğinde Doğu Marmara'da 20 bin konut satıldı!

TÜİK verilerine göre; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'dan oluşan Doğu Marmara bölgesinde yılın ilk 4 ayında 19 bin 911 konut satış sonucu el değiştirdi...

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Haberi

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

Beylikdüzü TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen 19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKINITE Grup organizasyonu ile İstanbul'da 22 Ocak'ta başladı. 


Bodrum Ticaret Odası tarafından kurulan yaklaşık yüz metrekarelik Bodrum standına sabah saatlerinden itibaren ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi oldu. 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un ev sahipliğini yaptığı Bodrum standım; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, İZFAŞ yetkilisi Oya Aksoy, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Atlas Jet'in sahibi Murat Ersoy, Dünyamn...