12 / 05 / 2024

19 turizm beykoz

19 turizm beykoz

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Tic.A.Ş, Beykoz'da bulunan konaklama tesisini aylık 80 bin liraya 19 Turizm'e kiraladı...

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Berna Karaca ve Burca Eryıldırım ortaklığında kuruldu.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Altes Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beykoz Şubesi açıldı!

Altes Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beykoz Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beykoz'da 19.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Anadoluhisarı Mahallesi, Göksu- Göztepe yolu mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 19 milyon 263 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Ulufi, Barbaros Yüksel ve Nihat Ulufi ortaklığında kuruldu. 

Stracon İnşaat Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stracon İnşaat Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Sakyatan ve Fikret Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Argep Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argep Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Ekşi tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Veli Kadooğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde açıldı.

Arg Emlak Yatırım Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arg Emlak Yatırım Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Beykoz'da Aziz Gül tarafından kuruldu.

Mumcu Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumcu Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Mumcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Beykoz, Akbaba Mahallesi, Aydemir Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mecit Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beykoz, Soğuksu Mahallesi, Çubuklu Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Alsamman Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsamman Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Fıras Alsamman tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, İzzetpaşa Sokak'ta kuruldu.

19 turizm beykoz Haberi

19 turizm beykoz


Avrasya Petrol'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Tic.A.Ş. "Reşadiye Cad. No: 18 Cumhuriyet Köyü - Beykoz / İSTANBUL" adresinde mukim konaklama tesisini aylık 80.000 TL. (Seksenbin Türk Lirası) + KDV' ye 19 Turizm Organizasyon Tekstil Pazarlama Tic.Ltd.Şti. ne bir yıl süre ile kiralanmasına karar vermiştir.


Kamuoyunun bilgisine...