15 / 05 / 2024

1bölübin Kimin

1bölübin Kimin

1bölübin Planlama Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Şahin tarafından kuruldu.

Zamlar faturaya nasıl yansıyacak? Bu yıl doğal gaza kaç para ödeyeceksiniz?

BOTAŞ'ın yaptığı zamlar sonrasında yapılan hesaplamaya göre geçen yıl bin lira olan doğal gaz faturası bu yıl kaç lira olacak?

3600 ek gösterge ile maaşlar kaç lira yükselecek? Ek gösterge ne zaman çıkacak? İşte ek göstergeli yeni maaşlar...

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri öğretmen, memur ve memur emeklilerinin en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? Kimin maaşı kaç lira olacak? 

Yabancılar 2018-2021 yıllarında Türkiye'den kaç gayrimenkul aldı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, vatandaşlık karşılığı bin 218 arsa, tarla ve 29 bin 140 konut, iş yerinin satışının yapıldığını duyurdu.

Emekliye en az 2943 TL maaş!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinde bu yıl bin 500 liraya yükselen taban aylığın yeniden artması bekleniyor. Talepler ise asgari ücrete eşitlenmesi yönünde. Peki, talepler hayata geçerse SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin en düşük maaşı ne kadar olacak? İşte tüm merak edilenler...

Nef konut satışında dört yıldır lider!

Markalı konut sektörünün lider markası Nef, 2017'de konut satış adedi, ciro ve teslimatta üç ayrı rekor kırdı. Geçen yılı bin 950 konut satışı ve 1,5 milyar lirayı aşan ciroyla kapatan şirket, son iki yılda 3 bin 850 adetlik konut teslimatı yaptı...

Tahincioğlu’ndan 2.5 milyarlık ciro!

Tahincioğlu Gayrimenkul, geçen yıl bin 454 bağımsız birim satışıyla ciroda 2.5 milyar lira ile birinci sırada yerini almayı başarmıştı. 

Konut reklamlarını Ti'ye alan reklam!

Geçtiğimiz yıl bin 400’ün üzerinde markalı konut projesinin hayata geçirildiği Türkiye'de bu projeler için yüzlerce reklam filmi çekildi. Ece Erken'in geçtiğimiz yıllarda Fox TV'de yayınlanan programı Rengarenk de konut reklamlarını Ti'ye aldı. İşte o reklam filmi...

Anadolu Yakası'nda her yıl bin bina dönüşüme giriyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Mimar Esin TÜMER, bugünki köşesinde Bağdat Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm sürecini anlattı. İşte, Mimar Esin TÜMER'in yazısı...

1bölübin Planlama Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

1bölübin Planlama Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Şahin tarafından kuruldu.

Sinpaş bin 400'den fazla konut teslimi yapacak!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş GYO'nun bu yıl bin 400'den fazla konut teslimi yapacağını açıkladı. Gacemer ayrıca yabancıya vatandaşlık düzenlemesinin sektöre can suyu olacağının altını çizdi.

2017 çevre temizlik vergisi grup ve dereceleri!

1 Mart 2017 tarihi itibariyle çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri başlıyor. Kimin ne kadar vergi ödeyeceği 2017 çevre temizlik vergisi grup ve derecelerine göre belirleniyor..

Türkiye rüzgar enerjisi santralinde Avrupa liginde!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, "Türkiye, geçen yıl bin 387 megavatlık santralin işletmeye alınmasıyla birlikte Avrupa'da en fazla rüzgar kapasitesini devreye alan üçüncü ülke oldu." dedi.

TOKİ Antalya Akseki'de 408 konut inşa edecek!

Büyükşehir meclisinde, Antalya Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, ilçede geçen yıl bin nüfus kaybettiğini söyledi. TOKİ’nin Akseki’de yapacağı 408 konutluk raporu oybirliğiyle onaylandı.

1bölübin Kimin Haberi

1bölübin Kimin


1bölübin Planlama Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi Şükrü Şahin 10 bin TL sermaye ile bugün  tarafından kuruldu.


1bölübin Planlama Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi iş konusu; vŞirket her türlü mimari plan proje

çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği

ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak...ve anasözleşmesinde

yazılıolan diğer işler


1bölübin Planlama Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi Adres; Çobançeşme Mh.Sanayi Cd.N.44...