27 / 04 / 2024

Konut reklamlarını Ti'ye alan reklam!

Konut reklamlarını Ti'ye alan reklam!

Geçtiğimiz yıl bin 400’ün üzerinde markalı konut projesinin hayata geçirildiği Türkiye'de bu projeler için yüzlerce reklam filmi çekildi. Ece Erken'in geçtiğimiz yıllarda Fox TV'de yayınlanan programı Rengarenk de konut reklamlarını Ti'ye aldı. İşte o reklam filmi...



 

2016 yılında Türkiye reklamcılık pazarı dünya ortalamasının üzerinde bir büyüme gösterdi. Yüzde 11 olarak gerçekleşen büyüme oranının bu denli yüksek olmasının sebebi ise inşaat şirketlerinin sayısının yükselmesi, üretilen konut ve proje sayılarının artması.

 

Geçtiğimiz yıl bin 400’ün üzerinde markalı konut projesinin hayata geçirildiği Türkiye'de bu projelere ait toplam 560 bin konutun satışı için yüzlerce reklam filmi çekildi. Türkiye'de geçen sene gerçekleşen 7.2 milyar liralık reklam harcamasının 1 milyar TL'sini markalı konut üreticileri gerçekleştirdi.

 

İnşaat sektörünün reklamcılık pazarındaki payının artması gözleri her geçen gün artan konut reklamlarına çevirdi. Metroya 0 dakika, Taksime 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika gibi vurucu cümlelerle dikkat çeken reklam filmlerine bir de farklı açıdan bakın.

 

Ece Erken'in 2010 yılında Fox TV'de yayınlanan programı Rengarenk de konut reklamlarını Ti'ye aldı. Reklam filminde; "Paranızı boşa harcamayı bırakın, bu yatırım fırsatı kaçmaz! İstanbul'un merkezinde, Taksim'e 15, Mecidiyeköy'e 5 dakika mesafede, şehrin kargaşasından uzak, huzur dolu bir atmosfer sizi bekliyor: Zincirlikuyu Mezarlığı. İstanbul'un göbeğinde bir ölü yatırım projesi, ulaşım sorunu yok metroya yer altından direkt bağlantı. Seçkin komşularınızla 3+1, 2+1 ve stüdyo mezarlık alternatifleriyle kıyamete kadar sürecek mutluluk projesi." cümlelerine yer verildi.

 

İşte o reklam filmi:

 

 

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön