04 / 05 / 2024

Yalın Arıyeşil: 25 yıl önce sizden konut alan yine sizi seçiyorsa markasınız demektir!

Yalın Arıyeşil: 25 yıl önce sizden konut alan yine sizi seçiyorsa markasınız demektir!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde yapılan 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında Mesa Mesken İstanbul Bölge Satış ve Pazarlama Müdürü Yalın Arıyeşil konuşmasında konut sektöründe marka olmanın yollarından bahsetti...



Mesa Mesken İstanbul Bölge Satış ve Pazarlama Müdürü Yalın Arıyeşil'in konuşması


Yaklaşık 10 yıl önce Ağaoğlu'nda bende bu sektöre başladım. Eroğlu, Sarphan ve bugün Mesa'dayım. Benim aslında bugün çok fazla konuşmamam gerekir diye düşünüyorum. Marka olarak değil deneyim olarak... Çünkü benden daha büyüklerim olduğu için. 


Marka olarak konuşacak olursak evet Mesa bir marka bununla ilgili herhalde şu cümle çok açıklayıcı olur; Bundan 20-25 yıl önce satılan bir konutun daire sahibi bugün hala gelip sizden çok da kasmadan bir daire alıyorsa herhalde marka olmuşsunuz demektir.


Ama bugüne gelmek de kolay olmuyor. Benim gözlemlediğim şu; son kararları veren üst yönetim ciddi know howa sahip. Tüm yönetim kurulu için konuşuyorum. Mimar ve mühendisler işte şehir planlamacılarından oluşan bir yönetim kurulu. Dolayısıyla onların önüne gittiği zaman bu mimari planlar vesaireler ciddi bir know how var. Onun üzerinde bir takım değişiklikler yapılarak piyasaya sürülüyor zaten bu planlar. Dolayısıyla çok da fazla aslında sizi sıkıntıya sokmuyor satışa çıktığınızda. piyasa koşullarına göre doğru fiyatla doğru bir ödeme planıyla işinizi doğru yaparak bir şekilde satabiliyorsunuz ama etkilenmiyor muyuz tabii ki etkileniyoruz. Zaman gösterecek markayla ilgili benim söyleyebileceğim bu.


Yalın Arıyeşil: 25 yıl önce sizden konut alan yine sizi seçiyorsa markasınız demektir!


Geri Dön