18 / 05 / 2024

Yalın Arıyeşil

Yalın Arıyeşil

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde yapılan 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında Mesa Mesken İstanbul Bölge Satış ve Pazarlama Müdürü Yalın Arıyeşil konuşmasında konut sektöründe marka olmanın yollarından bahsetti...

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri Yeşil Rapido 2021'de bir araya geliyor!

Daha yaşanabilir kentler ve sağlıklı yapılı çevreler tasarlamanın önemini sürdürülebilirlik çerçevesinde ele alan Yeşil Rapido Konferans serisi, bu yıl “Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım” temasıyla online şekilde gerçekleştiriyor.

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Yeşilçam'ın ünlü yalısının satışından vazgeçildi!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine ev sahipliği yapan ve Kumburgaz'da bulunan ünlü yalının satışından vazgeçildi.

Yeşilçam’ın ünlü yalısı 19.3 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

“Şark Bülbülü”, “Aile Şerefi” gibi Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Kumburgaz’daki denize sıfır 6 bin 265 metrekare büyüklüğünde arsa içindeki yalı 19 milyon TL'ye satılıyor...

CHP'li Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı'nı TBMM'ye taşıdı!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı sınav sonucunda başarılı olan isimlerin sözlü sınavda başarısız kabul edilmesini ve gündeme gelen 'torpil' iddialarını TBMM'ye taşıdı.

Ulusal Yeşil Sertifika Sistemi ile 500 bina sertifikalı!

Son zamanlarda çevreci olmasıyla gündeme gelen yeşil binaların sayısı artıyor. Altensis’in kurucu ortaklarından Emre Ilıcalı yeşil binalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ilıcalı, 2020 yılından itibaren 500’ün üzerinde yeşil sertifikalı bina olduğunu aktardı.

Asım Balcı: Altındağ yeşil alana doyacak!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Altındağ’ı önümüzdeki dönemde Ankara’nın en yeşil ilçesi yapacağız. Bölgede kişi başına 20 metrekare ek yeşil alan düşecek'' diye konuştu.

Yalın Arıyeşil Haberi

Yalın Arıyeşil
Mesa Mesken İstanbul Bölge Satış ve Pazarlama Müdürü Yalın Arıyeşil'in konuşması


Yaklaşık 10 yıl önce Ağaoğlu'nda bende bu sektöre başladım. Eroğlu, Sarphan ve bugün Mesa'dayım. Benim aslında bugün çok fazla konuşmamam gerekir diye düşünüyorum. Marka olarak değil deneyim olarak... Çünkü benden daha büyüklerim olduğu için. 


Marka olarak konuşacak olursak evet Mesa bir marka bununla ilgili herhalde şu cümle çok açıklayıcı olur; Bundan 20-25 yıl önce satılan bir konutun daire sahibi bugün hala gelip sizden çok da kasmadan bir daire alıyorsa herhalde marka olmuşsunuz demektir.


Ama bugüne gelmek de kolay olmuyor. Benim gözlemlediğim şu; son kararları veren üst yönetim ciddi know howa sahip. Tüm yönetim kurulu için konuşuyorum. Mimar ve mühendisler işte şehir planlamacılarından oluşan bir yönetim kurulu. Dolayısıyla onların önüne gittiği zaman...