18 / 05 / 2024

konutta markalaşma

konutta markalaşma

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde yapılan 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında Mesa Mesken İstanbul Bölge Satış ve Pazarlama Müdürü Yalın Arıyeşil konuşmasında konut sektöründe marka olmanın yollarından bahsetti...

Konutta rayiç bedel sorunu için uzman görüşü sistemi önerisi geldi! Sistem nasıl çalışmalı? 

Konutta rayiç bedel sorunu nasıl çözülecek? Sektör temsilcileri her alım-satıma ekspertiz raporu yerine, uzman görüşü sistemi önerisinde bulundu. Sistem nasıl çalışmalı?  İşte ayrıntılar...

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

Orta gelir grubunun konut sahibi olmasına yönelik “Yeni Evim Kampanyası”nın duyurulmasının ardından, Bakan Kurum, yeni müjdeyi açıkladı; “İkinci el konutta da olabilir.”

Konutta fiyat indirimi için düğmeye basıldı! O projenin tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı açıklayacak

Hükümet konut piyasasında aşırı artan fiyatları yakından incelediğini açıklamıştı. Yüksek kiraların önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Çalışmanın son düzenlemeleri yapıldı. Konutta yüksek kira artışlarını düzenleyen proje Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Konut mağdurlarından yasa talebi!

Türkiye genelinde 300 bin, İstanbul'da ise 100 bin konut mağduru bulunuyor. Konutta Dolandırılanlar Platformu'ndan Özlem Hanelçi, konuyla ilişkin açıklamalarda bulundu...

Kent merkezlerine imar düzenlemesi!

Esnafa vergi, sosyal güvenlik, mesleki eğitim, kredi, finansman ve yenilikçi alanlarda yeni destekler sunulurken, markalaşma projesi hayata geçiyor. Buna göre; imar düzenlemeleriyle, kent merkezlerinde iş yeri çeşitliliği artırılacak

Konutta tüketici mağduriyeti önlenecek!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, "Yeni hayata geçecek projelerin devamlılığını garantiye alacak ve son tüketici açısından mağduriyetleri ortadan kaldıracak yeni bir sistemin çatısını oluşturmak adına yasal düzenlemeler için ilgili kurumlara rapor hazırladık" dedi..

Konutta stok eritme planı tartışma yarattı!

Konut sektöründeki stokların eritilmesine dair çalışmalar yapılıyor. Ancak konutta eritme stok planı sektörde tartışmalara neden oldu. 

Cottonbox yurt dışında 100 mağazaya ulaşacak!

Yaklaşık 40 yıl önce Denizli'de kurulan Sümaş Tekstil, fason üretimi bırakıp markalaşma yoluna gitti. 'Cottonbox' markasıyla 32 ülkeye ihracat yapan ve halen altı ülkede 25 mağazası bulunan şirket, orta vadede yurt dışında 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Yurtdışına açılacak mağazalara yüzde 50 kira desteği!

Türk ürünlerinin dünyaya daha kolay açılarak markalaşabilmesinin önü açıldı. Yurtdışına açılacak mağazalara yüzde 50 kira desteği sağlanacak. 

Gayrimenkul firmaları markalaşma için çalışıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, Superbrands ‘Süper Markalar’ listesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Listede özel sektörden Sinpaş'ın, kamudan ise TOKİ'nin listeye dahil olduğunu açıkladı.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Avrupalı, Türkiye'ye ve ekonomiye güvenerek yatırıma geliyor!

ERA, ünlü gayrimenkul eğitmeni Kostas Bakas'ı ağırladı.Bakas "Gayrimenkul sektörünün yeni projelerle geliştiğini görüyorum. Türkiye’de hem konutta hem de ticari mülklerde hareketlenme var. Bu nedenle Avrupalı, Türkiye'ye ve ekonomiye güvenerek yatırıma geliyor" dedi.

konutta markalaşma Haberi

konutta markalaşma
Mesa Mesken İstanbul Bölge Satış ve Pazarlama Müdürü Yalın Arıyeşil'in konuşması


Yaklaşık 10 yıl önce Ağaoğlu'nda bende bu sektöre başladım. Eroğlu, Sarphan ve bugün Mesa'dayım. Benim aslında bugün çok fazla konuşmamam gerekir diye düşünüyorum. Marka olarak değil deneyim olarak... Çünkü benden daha büyüklerim olduğu için. 


Marka olarak konuşacak olursak evet Mesa bir marka bununla ilgili herhalde şu cümle çok açıklayıcı olur; Bundan 20-25 yıl önce satılan bir konutun daire sahibi bugün hala gelip sizden çok da kasmadan bir daire alıyorsa herhalde marka olmuşsunuz demektir.


Ama bugüne gelmek de kolay olmuyor. Benim gözlemlediğim şu; son kararları veren üst yönetim ciddi know howa sahip. Tüm yönetim kurulu için konuşuyorum. Mimar ve mühendisler işte şehir planlamacılarından oluşan bir yönetim kurulu. Dolayısıyla onların önüne gittiği zaman...