27 / 04 / 2024

1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ne zaman

1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ne zaman

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Home Office Concept dergisi işbirliğiyle 4-6 aralık tarihlerinde "1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı" yapılacak. Fuar Hilton Oteli'nde gerçekleşecek.

Planet Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Planet Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Burston ve Enes Aykal ortaklığında kuruldu.

Esai İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esai İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elmır Salımzade tarafından kuruldu.

Marune Gayrimenkul Ve Dijital Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marune Gayrimenkul Ve Dijital Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aramsal Kım tarafından kuruldu.

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Lafcı tarafından kuruldu.

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Türlü tarafından kuruldu.

Rentwinn Gayrimenkul Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Rentwinn Gayrimenkul Ve Kiralama Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar tarafından kuruldu.

Rentwinn Gayrimenkul Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Rentwinn Gayrimenkul Ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar tarafından kuruldu.

Baytemur Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baytemur Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baytemur ve Murat Baytemur ortaklığında kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Öksüz tarafından kuruldu.

Atirus Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atirus Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Bağdat tarafından kuruldu.

Nutellaty Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nutellaty Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Omar Habashtürk tarafından kuruldu.

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Metin Demir tarafından kuruldu.

1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ne zaman Haberi

1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ne zaman

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Home Office Concept dergisi işbirliğiyle 4-6 aralık tarihlerinde "1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı" yapılacak. Hilton Oteli'nde yapı sektörü temsilcilerini buluşturacak olan fuar, bölgede tek olma özelliğini taşıyor. Nitelikli ve prestijli projelerin yatırımcılarla buluşacağı fuarın hazırlıkları sürüyor. 


Hürriyet Çukurova Gap


Haber Ekspres Gazete'de şöyle yer aldı;


“GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI”, ELKA Fuarcılık tarafından, 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Adana Hilton’da gerçekleştirilecek.


Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç; “Gayrimenkul Yatırım Fuarımız ile proje aşamasında ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen, özel davetli ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, üç gün süresince ortak bir platformda buluşarak fikir alışverişi yapabilecekleri seçkin ve prestijli bir ortam sunuyoruz. Yapı sektörünün öncü firmalarının yer aldığı fuarımızda, binlerce metrekare proje yatırımcıların...