27 / 04 / 2024

1stanbul evleri fiyatlar

1stanbul evleri fiyatlar

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı tarafından Bahçeşehir Ispartakule'de inşa edilen ve toplamda 1118 konuttan meydana gelen 1stanbul fiyat ları 163 bin liradan başlıyor...

1stanbul Evleri projesi!

1stanbul Evleri projesi Bahçeşehir Ispartakule mevkiinde inşa ediliyor. Ispartakule 1stanbul Evleri' nde yer alan dairelerin fiyatları 163 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Projede konut teslimlerinin Ağustos ayında gerçekleşmesi bekleniyor...

1stanbul Evleri fiyatlar!

1stanbul Evleri fiyatlar listesine göre projede bulunan 1 oda 1 salon daireler 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ispartakule'de yükselen 1stanbul Evleri topla olarak 1.118 adet konuttan meydana geliyor...

1stanbul fiyat listesi!

1stanbul projesi İstanbul Ispartakule'de yaşama geçiriliyor. Ispartakule 1stanbul Evlerinde teslimler Ağustos 2013'de gerçekleşecek. 1stanbul fiyat listesi bilgisine göre daireler 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

1stanbul Evleri fiyatlar!

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı imzası taşıyan 1stanbul Evleri fiyatlar ile ilgili bilgileri haberimizde inceleyebilirsiniz...

1stanbul fiyat!

1stanbul fiyat bilgisi kapsamında konutların fiyatları ve ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor

Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları!

Toplam 1.100 tane konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor. Peki Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları!

Vaditepe Bahçeşehir projesinde yer alan konut tipleri arasında 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar farklı alternatifler mevcut. Peki Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları!

Sultangazi Sur Yapı Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Peki Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları ne kadar?

Demir Lavida Evleri fiyatları!

Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteren Demir La Vida Evleri'nin satış süreci devam ediyor. Peki Demir Lavida Evleri fiyatları ne kadar?

Bağ Bahçe Evleri fiyatları!

Yüzde 25 peşin ödemede kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Bağ Bahçe Evleri 26 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bağ Bahçe Evleri fiyatları ne kadar? -

Gülpark Yaşam Evleri fiyatları!

Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sunulan Gül Park Yaşam Evleri İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Vaditepe Bahçeşehir Evleri fiyatları!

Yüzde 50 peşin ödemelerde 48 aya varan vade fırsatı sunulan Vaditepe Bahçeşehir Konutları 284 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Vaditepe Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique Evleri fiyatları!

Başarır İnşaat tarafından inşa edilen Kurtköy Helenium Boutique Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Helenium Boutique Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli projesi 544 tane rezidans daire, 880 tane towers daire, 84 tane loft daire ve 50 adet ofisten meydana geliyor. Peki Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Terrace Mix Evleri fiyatları!

Terrace Mix Esenyurt daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte Terrace Mix Evleri fiyatları...

Nef Merter 14 Evleri fiyatları ne kadar?

Nef Merter 14 projesinde yer alan dairelerin alanları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek. Peki Nef Merter 14 Evleri fiyatları ne kadar?

Nef Merter 14 Evleri fiyatları!

Metrobüs ve metroya yürüme mesafesinde inşa edilen Nef Merter 14 Evleri fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Satışları devam eden proje Timur Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Semerkand Line Evleri fiyatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Semerkand Line Konutları toplamda 214 adet daireden meydana geliyor. Peki Semerkand Line Evleri fiyatları ne kadar?

1stanbul evleri fiyatlar Haberi

1stanbul evleri fiyatlar

1stanbul fiyat ları 163 bin liradan başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir Ispartakule'de yükselen 1stanbul Evleri projesi, Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı tarafından konumlandırılıyor.


Topalmda 1118 konuttan oluşan Doğu İnşaat 1stanbul projesinde 11 blok bulunuyor. 


Blok kat sayılarının 17 ile 19 arasında değiştiği 1stanbul Ispartakule satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Konut büyüklüklerinin ise 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişkenlik gösterdiği 1stanbul Evleri fiyatlar ı 163 bin liradan başlangıç gösteriyor.


1stanbul fiyat!


1stanbul fiyat bilgisine göre projede yer alan daireler şu fiyatlarla satılıyor;


1+1'ler 163 bin TL'den, 

2+1'ler 195 bin TL'den, 

3+1'ler 290 bin TL'den, 

4+1'ler 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


1stanbul Evleri telefon numarası!


1stanbul ulaşım bilgilerine göre...