28 / 07 / 2024

2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi

2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Medikal tedaviyle insanın geleceğini şekillendiremeyiz. Şehirlerin doktoru olabilmek tedavi etme anlamında değil, şehirde yaşayan bireylerin hasta olmaması anlamında sorumluluk üstlenmektir" dedi.

Çatalca'daki sosyal tesis alanları ile Büyükada'daki 2 adet dükkan ve konut kiraya veriliyor! 

Adalar Belediyesi, Büyükada'daki 2 adet dükkan ile 1 adet konutu, Çatalca Belediyesi de sosyal tesis alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Sancaktepe'de 2 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 27 Nisan'da! 

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 2 bin metrekarelik Özel Eğitim Tesis Alanı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Elektrikli bisiklette kaçırılmayacak fırsat! İşte Yuki Lucky’nin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yuki’nin çevreci elektrikli mopedi Lucky modelinin Ekim 2022 fiyatları açıklandı. Peki, Yuki Lucky moped kaç lira oldu? İşte, Yuki Lucky’nin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022/2!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2022/2 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Konya'da 83.5 milyon TL'ye sanayi tesis alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı  83 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş'taki 2 tesis kiraya verilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan 2 adet tesisi yap işlet devlet modeliyle kiraya verecek.

Reysaş GYO, Çayırova'daki arsasına 2.9 milyon TL'ye yeni tesis yaptıracak!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 841 ada 12 parseldeki arsaya 2 milyon 913 bin 210,50 TL+KDV bedelle yeni tesis yaptıracak. 

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi Haberi

2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Medikal tedaviyle insanın geleceğini şekillendiremeyiz. Şehirlerin doktoru olabilmek tedavi etme anlamında değil, şehirde yaşayan bireylerin hasta olmaması anlamında sorumluluk üstlenmektir" dedi.


Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğince, çevreye duyarlı firmaları ön plana çıkarmak, diğer kurum ve kuruluşları da bu konuda teşvik etmek amacıyla bu yıl ikincisi verilen "Çevreci Tesis Ödülleri" Hilton Convention Center'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 


Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, törende, Dünya Sağlık Örgütü'nün sağlığı "bireyin ruhen, fiziken ve sosyal yönden sağlıklı olması halidir" şeklinde tarif ettiğini belirterek, bunların altyapısını oluşturan en önemli zeminlerin başında şehir yöneticilerinin, belediye başkanlarının geldiğini söyledi.


Şehir yöneticilerine ve şekillendiricilerine düşen en önemli sorumluluğun, geleceğin daha medeni koşullarda devredebilecek noktaya taşınması olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Sömüren, istismar eden, oradan alan değil, önemli olan tam aksine...