06 / 05 / 2024

2. İnşaat ve Konut Konferansı

2. İnşaat ve Konut Konferansı

Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Eventuum Organizasyon tarafında gerçekleştirilen ve sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı 2. İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı...

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öntürk tarafından kuruldu.

Neomanagement İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neomanagement İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan Çalık tarafından kuruldu. 

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Somuncuoğlu Elektrik İnşaat Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somuncuoğlu Elektrik İnşaat Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Erden tarafından kuruldu.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Uluumil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluumil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Cengiz tarafından kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yamaç tarafından kuruldu.

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'd 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Saim Bircan tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

2. İnşaat ve Konut Konferansı Haberi

2. İnşaat ve Konut Konferansı

Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ‘İnşaat Sektörüne Genel Bakış, İnovasyon ve Katma Değer Yaratma Gerekliliği’ başlıklı konuşmasında sektör değerlendirdi ve sektörün sorunlarına değindi. 1950’li yıllardan bu yana inşaat sektörünü değerlendiren Aşçıoğlu, “99 depremi ile Türkiye’de yapı anlayışı değişmiştir. Sektör kendine vizyon koymuştur. Şu anda dünyada üretilen en iyi yapılar Türkiye’de yapılmaktadır. Bugün ABD, Uzakdoğu’dan dahi daha kaliteli projelere imza atmaktayız” diye konuştu.


“KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN HIZLANMASI İÇİN VERGİ DÜŞÜRÜLMELİ”


Sektörle ilgili yapılması gereken değişim ve gelişimleri de ele alan, kentsel dönüşüm hakkında görüşlerini bildiren Yaşar Aşçıoğlu, “Mevcut hükümet şuna karar vermelidir: Amaç, kentsel dönüşümle halkın yaşam kalitesini artırmak ve kentsel dönüşüm yapmak suretiyle eski yapıları yenilemekse, maliyette yüzde 50’ye varan KDV, vergi, resim ve harçlar minimuma indirilmelidir. Ancak bu şekilde...