06 / 05 / 2024

2 K Yapı İnşaat nerede

2 K Yapı İnşaat nerede

2 K Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Yıldırım tarafından kuruldu. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın kesin kabulü yapıldı. İşte o son dakika gelişmesi ve proje ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'ın ruhsatlarını aldı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'da yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ek motorlu taşıtlar vergisinde yeni düzenleme! Ödemeler 2 taksitle yapılacak!

TBMM'ye sunulan torba yasa teklifinde, yeni düzenlemeler arasında motorlu taşıtlar vergisi de yer alıyor. Motorlu taşıtlar vergisi artık 2 taksitle yapılabilecek. Peki MTV vergisi ilk taksit ödemesi ne zaman?

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi Pekerler İnşaat'a yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar..

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım projesinin yer teslimi  ÖZ-KIYI İnş.'ta yapıldı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesine 5 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım İhalesinin 1'nci oturumu bugün saat 11:00'de yapıldı. Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için 5 firmadan teklif geldi. İşte 2. Kısım için teklif veren o firmalar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesi 2'nci oturum tarihi 2 Haziran 2022 saat 14:30 olarak açıklandı. İhale kapsamında Pazarlık- Açık Artırma yapılacak. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi 26 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 26 Mayıs'ta saat 11:00'de yapılacak.

2 K Yapı İnşaat nerede Haberi

2 K Yapı İnşaat nerede

2 K Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Yıldırım tarafından kuruldu. 

2 K Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

2 K Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:Çamlık Mahallesi Civan Sk. Merve Apartmanı Apt.No:71/1 Ümraniye...