24 / 05 / 2024

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Ali Karadağ ve Rabiye Araz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde kuruldu.

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ümit  Tunç tarafından kuruldu.

2 Kare Proje Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Kare Proje Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Kalan tarafından kuruldu.

Silivri Çayırdere Mahallesi'nde 2 kaçak yapı yıkıldı!

Çayırdere Mahallesinde hazine arazisine inşa edildiği belirlenen 2 kaçak yapı, Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Topaktaş tarafından kuruldu.

NTH Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

NTH Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tohum tarafından kuruldu. 

Safran Proje Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safran Proje Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semrah Gül tarafından kuruldu.

Savis Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savis Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghazal Ghaffari Far tarafından kuruldu.

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ergür tarafından kuruldu.

Mimarlık tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil!

Koray Yavuzer, "Mimarlık mesleği tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil. Bir projenin kağıt üzerinde iyi olması, güzel olması ancak hedef kitleye hitap etmemesi zaten başarılı sonuçlar almayı mümkün kılmaz" dedi...

FFC Mimarlık ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FFC Mimarlık ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kocaman tarafından kuruldu.

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede Haberi

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi, Haydar Ali Karadağ ve Rabiye Araz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde kuruldu.


2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...