06 / 08 / 2024

2. Küçük Sanayi Sitesi

2. Küçük Sanayi Sitesi

2. Küçük Sanayi Sitesi'nin arkasında bulunan toplam 546 bin metrekare miktarlı 500 adet arsanın imar plan çalışması yapılarak 18 uygulaması bitirildi

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Kerem Mut tarafından kuruldu.

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Cingöz ve Özlem Cingöz ortaklığında kuruldu.

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sevcan Demiral ve Yekta İba ortaklığında kuruldu.

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Serçe tarafından kuruldu.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Can Demir tarafından kuruldu.

Üçds Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçds Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Dilem    Satıcı tarafından kuruldu.

Beyker Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Beyker Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 2 milyon 343 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yavuz tarafından kuruldu.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

2. Küçük Sanayi Sitesi Haberi

2. Küçük Sanayi Sitesi

2. Küçük Sanayi Sitesi’nin arkasında bulunan toplam 546 bin metrekare miktarlı 500 adet arsanın imar plan çalışması yapılarak 18 uygulaması bitirildi. Bu çalışmanın ardından vatandaşların tapuları çıkarılarak teslim edilmeye başlandı. İlk tapu ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından Ahsen Dolap Sahibi Ömer Çınar’a verildi.


AFYON’UN 50 YILLIK SANAYİ İHTİYACI KARŞILANACAK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bölgede en küçüğü 600 metrekare, en büyüğü 800 metrekare civarında 500 parsel şeklinde orta ölçekli işletmeler ve Kobiler için arsa üretildiğini açıkladı. 


Bu bölgeye asma kat ile birlikte 500 ile 800 metrekare arasında işyeri yapılabileceğini bildiren Başkan Burhanettin Çoban; Kobiler ve orta ölçekli işletmeler için ideal bir alan oluşturulduğunu söyledi. Bu çalışmayla birlikte Afyon’un en az 30-50 yıllık sanayi ihtiyacını burada karşılanacağını aktaran Başkan...