06 / 05 / 2024

2 ölü

2 ölü

İngiltere'nin başkenti Londra'da helikopter 181 metre uzunluğundaki gökdelenin tepesindeki vince çarpıp, parçalanarak yere düştü. Kazada 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı...

BİM bomba indirimi duyurdu! Kavanoz kapağı 1,25 liraya, 2'lı Borcam 199 TL'ye düştü! BİM online aktüel kataloğu 

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda pek çok ürün indirime dahil edildi. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Tefal Actifry Genius ile mutfakta harikalar yaratın! 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Airfryer, hayatımıza bir girdi, pir girdi! Peki gönülleri fetheden, gördüğü ilgi katlanarak artan bu mutfak sihirbazlarının en iyilerinden biri olan Tefal Actifry Genius-1.2 L, kaç lira, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Gaziantep Nurdağı'nda inşaat iskelesinin halatı koptu: 2 ölü, 2 yaralı!

Gaziantep Nurdağı'nda, binanın dış cephe sıva işleriyle uğraşan işçilerin bulunduğu iskelenin halatı koptu. 6 kat yükseliğe sahip binanın 3'üncü katından düşen 2 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi ise yaralandı.

Sivas'ta arazi anlaşmazlığı: 2 ölü!

Sivas ili Yıldızeli ilçesinde arazi yüzündençıkan silahlı kavgada, baba ve oğlu yaşamını yitirdi. Olayda ismi geçen şüpheliler polis ekiplerince yakalandı.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Afyonkarahisar'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgada gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü için tutuklama kararı verildi.

Kocaeli'nde arazi kavgası:2 ölü!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Şahinler Köyünde iki aile arasında yaşanan arazi kavgası nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da akraba aileler arasında arazi kavgası: 2 ölü!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.

Mersin Tarsus'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, iki ailenin bireyleri arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı belirtilen silahlı kavgada iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında toprak kayması: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında yaşanan toprak kayması sonucu 2 işçi yaşamını yitirdi.

Ordu'da arazi kavgası: 2 ölü, 4 yaralı!

Ordu'nun İkizce ilçesinde arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada tabancayla vurulan 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta arazi kavgası: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle oğlu ve gelinini tüfekle öldüren baba gözaltına alındı.

Siirt'te arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Siirt Kurtalan'da akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı...

Manisa'da arazi kavgası: 2 ölü, 6 yaralı!

Manisa'nın Soma ilçesinde husumetli iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 6 kişi ise yaralandı.

2 ölü Haberi

2 ölü
Londra'da helikopter 181 metre yüksekliğindeki  St George's Wharf gökdeleninin tepesindeki vince çarptı. Çarpma sonucu parçalanıp yere düşen helikopterin pilotu ve helikopterde bulunan diğer kişi hayatını kaybetti. 13 kişinin de yaralandığı kazada, helikopter parçaları bazı araçlara çarpıp, sürücülerin sıkışmasına neden...