02 / 05 / 2024

20 şehir hastanesi

20 şehir hastanesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık alanındaki dev yatırımlar ve reformlarla çağ atlayan Türkiye'ye bir müjde daha verdi: 20 yeni şehir hastanesi için hazırlığımız var..

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıldı!

İlk etabı 20 Nisan'da açılan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam kapasite açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fahrettin Koca açılış törenine katıldı. Törende Fahrettin Koca ve Erman Ilıcak konuşma yaptı..

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılmıştı. 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip hastane bugün tam kapasiteli olarak hizmete açılıyor...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yapımına geç başlandı. Söz verdiğimiz gibi 20 Mayıs'ta hastane, yollarıyla beraber hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

Başakşehir Şehir Hastanesi 20 Mayıs'ta tamamen açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videokonferans yöntemiyle katıldığı törenle açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. İlk etabı açılan hastanenin 20 Mayıs'ta tamamen açılması planlanıyor.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da hizmete açılacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir adım olacak. Dünyanın en modern cihazlarıyla donatılan tam 2 bin 682 yatak kapasiteli hastanenin ilk etabı 20 Nisan'da açılıyor...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'a kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanacağını açıkladı.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 682 yataklı İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabının 20 Nisan'da hizmet vermeye başlayacağını açıkladı...

Mersin Şehir Hastanesi dünyaya açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi Yöneticisi Aydın: "Avrupa ülkelerindekinden çok daha ileri seviyede ve kaliteli sağlık hizmeti, çok daha az maliyetle Mersin Şehir Hastanesi'nde Arap halkını bekliyor" dedi.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

20 şehir hastanesi Haberi

20 şehir hastanesi

Önceki gün SABAH gazetesini ziyaret eden ve haber toplantısına katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 'cebinden' bir müjde daha çıkardı. Türkiye'nin sağlık konusunda attığı dev adımların süreceğini söyleyen Müezzinoğlu 20 yeni şehir hastanesinin müjdesini verdi ve ekledi: Türkiye'nin tek ihtiyacı olan istikrarın sürmesi. 


DÜNYANIN ZİRVESİNDE... 


2018 sonunda Türkiye'nin 90 bin yatak kapasitesi, ileri teknolojili fiziki mekanı ve tıbbi donanımıyla dünyanın tek ülkesi olacağını söyleyen Müezzinoğlu, yeni şehir hastaneleriyle ilgili, "20 tane daha şehir hastanesi hazırlığımız var. 14 şehirde 16 şehir hastanesinin inşaatı devam ediyor. Denizli, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Kütahya'da ise şehir hastanelerinin ihale süreçlerini başlattık. YPK'dan onaylarını aldık. 3-4 ay sonra onların da ihale sürecini tamamlayacağız. 2015 Ocak-Şubat'ta ihalesi bitmiş olacak. Onların temel atma ve yüklenici firmalara teslim etmiş olacağız. İnşaatı...