04 / 05 / 2024

200 milyon dolarlık

200 milyon dolarlık

İzmir Metrosu'nun proje, ihale ve yapım aşamasındaki yapılan hataların 200 milyon dolarlık ek maliyet getirdiğini ifade eden Hanefi Caner, "Bu zarar İzmirlinin cebinden ödendi" dedi

TSKB'den depremlerden etkilenen firmalara 200 milyon dolarlık kaynak sağlanacak...

Türkiye’nin nitelikli kalkınması için sürdürülebilir yatırım projelerini destekleyen Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), Japonya Uluslararası İş Birliği Bankası (JBIC) ile 200 milyon dolarlık yeni bir kaynak anlaşmasına imza attığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, iş dünyasının ünlü dergisi Forbes'a 200 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını açıkladı.

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Tekfen İnşaat'tan Katar'a 200 milyon dolarlık proje!

Tekfen İnşaat Katar'da Doğu Endüstriyel Yolu inşaatı işi kapsamında 200 milyon dolarlık proje yapacak. Proje 27 ayda tamamlanacak.

Prince'ın 200 milyon dolarlık evi kardeşlerine kalacak!

2016 yılının 21 Nisan günü özel malikanesinde yaşamını yitiren Prince'ın 200 milyon dolar değerindeki evi kız kardeşi ve diğer 5 üvey kardeşine kalmasına karar verdi.

Iraklı işadamlarından, Türklere 200 milyon dolarlık proje teklifi!

Başbakan Yıldırım’ın Irak ziyareti, iş dünyasında etkisini gösterdi. Iraklı işadamları ziyaretin ardından Türkiye’ye gelerek Bağdat’ta yapılacak 200 milyon dolarlık inşaat projesini Türkler’e teklif etti.

Toskana Orizzonte 200 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle yapılan Toskana Orizzonte projesi 200 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor. Toplam 187 adet villadan oluşan projede, fiyatlar 650 bin ile 1 milyon 200 bin dolar arasında değişiyor.

Manisa Soma'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin en büyük çimento fabrikası Manisa'nın Soma ilçesine kuruluyor. 200 milyon dolarlık bir yatırım olan ve binden fazla kişiye istihdam sağlayacak olan fabrikanın 2018'de tam kapasite çalışması hedefleniyor.

Hakan Şükür'den 200 milyon dolarlık servet açıklaması!

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, kendisini Fethullah Gülen ile FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün görüştürdüğü iddiasını Twitter'dan reddetti. Şükür, ayrıca 200 milyon dolar serveti olmadığını savundu.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

İzmir Metrosu'ndaki hata 200 milyon dolarlık ek maliyet getirdi!

İzmir Metrosu'nun proje, ihale ve yapım aşamasındaki yapılan hataların 200 milyon dolarlık ek maliyet getirdiğini ifade eden Hanefi Caner, "Bu zarar İzmirlinin cebinden ödendi" dedi

Türkler Maldivler’e 200 milyon dolarlık proje yaptı!

El değmemiş adalarını ihaleyle satışa çıkaran Maldivler’e Türk yatırımcı ilgisi giderek artıyor. Güneydoğu Asyalılar’ın yatırımda öne çıktığı Hint Okyanusu’ndaki adalarda Türkler toplam değeri 200 milyon doları aşan 3 büyük proje geliştirdi.

200 milyon dolarlık Haberi

200 milyon dolarlık

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 yılda ancak bitirilebilen ve yangın algılama, söndürme ve kaçak akım toplama sistemi olmadan hizmete sokulan İzmir Metrosu'nun Üçyol - Üçkuyular bölümü ile ilgili iddiaları araştırması için İçişleri Bakanlığı'nın İzmir'e mülkiye başmüfettişi göndermesi gündeme bomba gibi düştü. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanlarından Yüksel Çakmur ve Burhan Özfatura dönemlerinde 20 yıl süreyle ulaşım ve trafik daire başkanlığı görevlerini yürüten, bu süreçte metronun Üçyol-Bornova Metro Hattı'nın zamanında hizmete girmesine büyük katkı sağlayan emekli bürokrat Hanefi Caner, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Caner; Üçyol - Üçkuyular Metrosu'nun gerek projelendirme gerekse yapımı sırasında gördüğü aksaklıkları bir bir fotoğraflayarak rapor ettiğini fakat bunların ne Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ne de diğer bürokratlar tarafından dikkate alınmadığını öne sürdü. 


TÜNEL İKİ KEZ...