15 / 05 / 2024

200 milyonluk ihrac

200 milyonluk ihrac

200 milyonluk ihracın yüzde 20'sini EBRD aldı. YDA İnşaat, 200 milyon TL tutarında 3 yıl vadeli değişken faizli tahvil ihracını tamamladı. EBRD 40 milyon TL (yüzde 20) tutarında yatırım yaptı.

Uyuyan tapu sistemiyle 200 milyonluk dolandırıcılık!

Mega kent İstanbul merkezli toplamda 4 kentte dublörlü tapu çetesine yönelik olarak İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri filmlere konu olacak bir operasyon gerçekleştirdi.

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 200 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

İş GYO'dan 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru 21/615 sayılı kararı ile onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 150 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplere göre 200 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

İş GYO'nun 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı onaylandı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru onaylandı. 

İş Finansal Kiralama'dan 200 milyon TL'lik finansman bonosu ihracı!

İş Finansal Kiralama'nın İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satışa sunduğu 200 milyon TL nominal değerli, 120 gün vadeli finansman bonosu ihracı tamamlandı.

Emlak Katılık Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracına onay!

Emlak Katılık Varlık Kiralama yatırımcıya satılmak üzere bir adet 100 milyon TL, iki adet 200 milyon TL, üç adet 300 milyon TL ve bir adet 400 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK başvurusu yaptı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 200 milyon TL kira sertifikası ödedi!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, TRDKTVK72111 ISIN kodlu, 93 gün vadeli, 200 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın planlanan tutar 150 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 200 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 77 gün vadeli, planlanan tutar 150 milyon TL Türk Lirası olmak üzere, 200 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı.

TF Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62112 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 200 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 150 milyon TL olmak üzere,  200 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Halk Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Halk Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği 200 milyon TL ihraç tavanı kapsamında, Pashabank'ın fon kullanıcısı olduğu kira sertifikası (sukuk) ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış 3.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.  

200 milyonluk ihrac Haberi

200 milyonluk ihrac

İhraca Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) da 40 milyon TL (yüzde 20) tutarında yatırım yaptı. İhraca Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) da 40 milyon TL (yüzde 20) tutarında yatırım yaptı. 


Böylece EBRD, Türkiye'de ortak olmadığı bir reel sektör şirketinin TL cinsinden çıkardığı tahvil ihracına yönelik ilk kez yatırım yaptı. YDA Group Başkanı Hüseyin Arslan, sağlanacak fonların havaalanı ve şehir hastanesi gibi projelerinin finansmanında kullanılacağını...