04 / 05 / 2024

2012 teslim edilecek konut projeleri

2012 teslim edilecek konut projeleri

İnşaat firmaları konut projelerine yenilerini eklerken 2012 yılının bitiminde bir çok projede de teslimler başlıyor. Biz de sizler için yıl sonu teslim edilen konut projelerini derledik...

Nurol Park ne zaman teslim edilecek?

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteren Nurol Park Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje Nurol GYO imzası ile inşa ediliyor. Peki Nurol Park ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Aydos Country ne zaman teslim edilecek?

Lansmana özel indirim uygulanan Aydos Country Konutları'nda toplam 900 adet daire bulunuyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. Peki Sinpaş Aydos Country ne zaman teslim edilecek?

Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Güneşli Evleri 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Sea Pearl ne zaman teslim edilecek?

Dairelerin büyüklükleri minimum 88 metrekare, maksimum ise 400 metrekare olarak dizayn edilen Sea Pearl Konutları Kuzu Grup imzası ile yükseliyor. Peki Sea Pearl ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet dairenin satışa sunulduğu Concord İstanbul Evleri 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Batı Yakası Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 11 bin 732 metrekare alan üzerinde yükselen Batı Yakası Evleri toplam 231 adet daireden oluşuyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. İşte Batı Yakası Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı...

Ankara Çankaya projesi Mart'ta teslim edilecek!

Ankara’nın merkezindeki tek yeni proje olma özelliği taşıyan, dış mimarisiyle olduğu kadar iç mimarisiyle de fark yaratan Ankara Çankaya, sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak özellikleriyle mart ayında teslim edilecek.

Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Kocaeli Elitium Garden Evleri 2015 Nisan'da teslim edilecek!

RGH İnşaat tarafından hayata geçirilen Kocaeli Elitium Garden Evleri toplam 33 adet viiladan oluşuyor. Projedeki konutlar 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kocaeli Elitium Garden Evleri 2015 Nisan'da teslim edilecek.

TOKİ Yalı Ataköy ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Yalı Ataköy projesi 512 adet konut, 64 adet işyeri ve 7 adet dükkandan oluşuyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Yalı Ataköy ne zaman teslim edilecek?

İkitelli Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konutları Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede toplam 1239 adet daireye yer veriliyor. Peki İkitelli Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Tema İstanbul'daki dairelerin fiyatları 323 bin TL'den başlıyor. Proje 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

Axis Bayrampaşa projesinde fiyatlar 327 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin alanları 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Peki Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

2012 teslim edilecek konut projeleri Haberi

2012 teslim edilecek konut projeleri





Sarissa İstanbul'da teslimler 30 Aralık'a kadar sürecek!


AKS Yapı'nın Ataşehir'de yer alan projesi Sarissa İstanbul 5 bloktan meydana geliyor. A ve B blokların teslim edildiği Sarissa İstanbul Evleri'nde tüm blokların tesliminin 30 Aralık tarihine kadar tamamlanması planlanıyor. Son 5 dairenin kaldığı Sarissa İstanbul Evleri'nde 71 metrekare 1+1 321 bin TL, 140 metrekare 3+1 531 bin 

TL, 259 metrekare 4+1 885 bin TL, 287 metrekare 4+1 dubleks 734 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.





Bomonti Modern Palas'ta yüzde 10 peşinatla, hemen teslim!


Extensa Group imzasıyla Şişli Bomonti'de yer alan Bomonti Modern Palas'da teslimler erken başladı. 15 katlı tek blok halinde yükselen Bomonti Modern Palas Evleri'nde 66, 69 ve 79 metrekarelik 1+1 daireler 309 bin dolardan, 107,110 ve 163 metrekarelik 2+1 daireler 469 bin dolardan başlıyor. Hemen teslim dairelerin ödemelerinde yüzde 

10...