05 / 05 / 2024

2012 Yılı Türkiyenin En Başarılı Emlak Yatırımları

2012 Yılı Türkiyenin En Başarılı Emlak Yatırımları

“2012 Yılı Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları”nda PAB Mimari Tasarım’ın tasarladığı Niğde Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri Fakültesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Morfoloji Binası üç ödülden ikisinin sahipleri oldu

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde son 11 yılın rekorunu kırdı! Hedef dünya birincisi olmak!

Zeytincilik sektörü son 20 yılda gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Sektör özellikle zeytinyağı üretiminde 2012 yılının ihracat rekorunu, bu yılın ilk yarısında kırdı. Sektörün hedefi ise zeytin üretiminde dünya birincisi, zeytinyağı üretiminde ise dünya ikincisi olmak.

Türkiye'nin 2019 yılı konut sektörü analizi!

'2019 yılı Türkiye Konut Sektörü Değer Değişimi Haritası' yayınlandı. TUİK tarafından derlenen verilere göre Türkiye'de en çok konut İstanbul, Ankara ve İzmir'de satıldı.

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Ecco bu yıl Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

ECCO’NUN Türkiye’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda, bu yıl 3 yeni mağaza açacaklarını anlattı. Erda, "Türkiye’de her şey yolunda giderse daha fazla mağaza açarız.” dedi.

İstanbul Mobilya Fuarı bu yıl TÜYAP'ta yapılacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Cityscape Global'de bu yıl Türk firmaların geçidi vardı!

Son üç senede her yıl yaklaşık yüzde 30 büyüyen Cityscape Global'de bu yıl adeta Türk firmaların geçidi vardı. 2014'te 30 olan Türkiye'den katılımcı firma sayısı 2015'te 61'e ulaştı. Fuar alanının yüzde 10'unu Türk firmalar kapladı.

Egekent 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nda sona yaklaşıldı!

Egekent girişinde projelendirilen 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın bitimine sayılı günler kaldı. Bol yeşil alanı ile dikkat çeken ve sosyal donatı alanlarının bulunduğu parkta yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldı

Ilgaz Dağı geçiş tüneli bu yıl sonu açılıyor!

TÜRKİYE'nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Türkiye bu yıl enerji ve ulaştırmada gaza basıyor!

Yeni yıla mega projeler damgasını vuracak.Türkiye bu yıl enerji ve ulaştırmada gaza basıyor. Bu yıl Türkiye’nin dört bir yanı demiryolu ve köprülerle donatılacak, enerjide ise dev projeler bir bir hayata geçecek.

Konutta 2015 yılı tüketici dönemi olacak!

Modern konutlar üretme hedefiyle 2012'de kurulan Yeni Yapı'nın yetkilisi Haldun Gerçek, konutta tüketici döneminin başladığını aktardı. Haldun Gerçek, 2015 yılının inşaat sektörü için önemli ve belirleyici olacağını belirttti.

Çiğli'de 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın yapımı devam ediyor!

Çiğli Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan, Egekent girişinde projelendirilen 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın yapımı devam ediyor. 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor...

Yurtbay Seramik bu yıl ihracat raporu listesinde yükselerek 510. oldu!

TİM'in her sene geleneksel olarak düzenlediği İlk 1.000 İhracatçı Raporuna göre 2012 yılında listede 551. sırada yer alan Yurtbay Seramik, 2013 yılında 41 basamaklık bir yükselişle 510. oldu. İ

2012 Yılı Türkiyenin En Başarılı Emlak Yatırımları Haberi

2012 Yılı Türkiyenin En Başarılı Emlak Yatırımları

Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği “2012 Yılı Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları”nda PAB Mimari Tasarım’ın tasarladığı Niğde Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası, Eğitim Yapıları kategorisinde verilen üç ödülden ikisinin sahipleri oldu.

Niğde Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nin yatırımcısı Doğuş Grubu’nun ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası’nın işvereni Üniversite Rektörlüğü’nün 30 Ocak akşamı Grand Hyatt Oteli’nde düzenlenen törenle ödül aldığı yarışmada eğitim yapıları, alternatif gayrimenkul yatırımları olarak öne çıktı.


PAB Mimari Tasarım, eğitim yapılarındaki mekansal kalite ve kurgunun doğrudan eğitim vizyonunu şekillendirdiğinin farkında olarak, yapının kendisinin bir eğitim aracı olduğu bilinciyle projelerini tasarlıyor. Bu nedenle, eğitim yapılarının gayrimenkul sektörü içinde bir gündem oluşturabilmesinin sadece...