05 / 05 / 2024

2013 konut kürşat tuncel

2013 konut kürşat tuncel

Satış Küpü Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel, sektörde stoğun 800 bini aştığını, yabancı talebinin ise sanıldığı kadar yüksek olmadığını belirtirken önümüzdeki dönemde ucuz konutların talep göreceğinin altını çiziyor

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Konut satışlarında 2017'nin rekoru kırılacak!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu yıl, " 2017'de tüm zamanlarda kırılan 1 milyon 409 bin konut satış rakamının geçilerek yeni bir rekora imza atılacağına inanıyoruz" diyen Çetinsaya, konut projelerine de değindi.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

TOKİ 50 bin konut Kırıkkale başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırıkkale başvuruları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Kırıkkale'de hayata geçirilecek olan 1009 konut ile ilgili merak edilenler...

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

Kırşehir'de Haziran ayında 261 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü 2016 yılı Haziran ayı konut satışlarına ilişkin verileri açıkladı. Kırşehir'de 2016 yılı Haziran ayı itibarı ile 76'sı ipotekli satış olmak üzere toplam 261 konut satışı gerçekleştirildi.

2013 konut kürşat tuncel Haberi

2013 konut kürşat tuncel

Küresel ekonomik krizin etkilerinin iç talep sayesinde nispeten daha hafif hissedildiği gayrimenkul sektörü 2012 yılını ortalama yüzde 3 gibi sınırlı bir büyüme ile kapatıyor. Sektöre geçen yıla kıyasla daha az yabancı sermaye girişi de 2012’nin altı çizilmesi gereken noktalarından biri… 

Gayrimenkulün farklı segmentlerindeki projelerin satışlarını gerçekleştirmek, geliştiricilere stratejik pazarlama, satış ve finansman yönetiminden oluşan entegre bir hizmet paketi sunmak üzere kurulan Satış Küpü Emlak Geliştirme Satış Pazarlama ve Danışmanlık’ın yönetim kurulu başkanı Kürşat Tuncel inşaat sektöründeki toplam büyümenin 2012’de yüzde 1.5 olmasına dikkat çekiyor. Tuncel; “Faizlerin yüzde 14’lerden yüzde 10’lara gerilemesine rağmen inşaat sektöründeki büyüme yüzde 1.5’u ancak bulabildi ki, bu reel anlamda küçülme demek aslında. Ağırlığı özel sektör olan toplam inşaat yatırımları neredeyse yarı yarıya azaldı. Konut satışlarında geçen...