02 / 05 / 2024

2013 orman toplantısı

2013 orman toplantısı

Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi, insanların hareketliliğinin artmasının yangınlarda da artışa yol açtığını belirterek, "Yangın çıktığı anda organize olma konusunda eksiğimiz bulunduğunu düşünüyorum " dedi...

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 8-10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilen "Türkiye-Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı"nda inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında iş birlikleri konuşuldu. 

Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da!

İstanbul, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey orman projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da gerçekleşecek.

GYODER basın toplantısı 23 Mart'ta!

GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendireceği basın toplantısı 23 Mart'ta yapılacak.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Kastamonu'da Enerji Santrali projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

SFC Entegre Orman Ürünleri San. ve Tic. A.Ş tarafından; Kastamonu'da Enerji Santrali projesi için 25 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Tunceli'de Tunceli-Çemişgezek projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Orman ve Su İşleri Bakanlığı, DSİ Genel Müdürlüğü, DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından; Tunceli-Çemişgezek projesi için 27 Ocak 2015 günü saat 13:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Kurul toplantısı yapıldı

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2013 yılı olağan genel kurul toplantısında alınan kararları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Toplantıda kâ payı dağıtımı da görüşüldü...

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi genel kurul toplantısını yaptı!

Tekirdağ Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi genel kurul toplantısını yaptı. S.S Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını Yapı Kooperatifi 2013 gerçekleştirdi.

Mustafa Yalçın, Kayseri'de 2B arazileri hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçın, Kayseri'ye gelerek Defterdarlığı ziyaret etti. Mustafa Yalçın 2/B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş araziler için tanınan ek süre ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Yeşil Yapı genel kurul toplantısı 21 Mayıs'ta!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., 2013 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının aşağıdaki gündemi müzakere etmek ve karara bağlamak üzere 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü yapılmasına karar verildiğini açıkladı...

Migros olağan genel kurul toplantısı tescil edildi!

Migros Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamada şirketin 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 16 Nisan 2014 tarihinde tescil edildi...

Türk Hava Yolları 27 Mart genel kurul toplantısını tescilledi!

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Hava Yolları 27 Mart 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı genel kurul toplantısını tescilledi.

Yeni Gimat GYO'nun genel kurul toplantısı 18 Mayıs'ta!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 14 Nisan 2014 tarihli yönetim kurulu toplantısında 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 18 Mayıs 2014 tarihinde yapılması kararının alındığını kaydetti...

2013 orman toplantısı Haberi

2013 orman toplantısı

Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi, Orman Genel Müdürlüğü Kadastro ve Mülkiyet Dairesi Başkanlığı tarafından Sandıklı ilçesinde düzenlenen "2013 yılı Orman Kadastrosu Değerlendirme Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, kadastro ve mülkiyetin en önemli daire başkanlıklarından olduğunu söyledi. 


Son 2 yılda kadastro konusunda iyi bir ivme yakalandığını kaydeden Çiftçi, şöyle konuştu:


"Kadastronun bitirileceği defalarca söylendi, aradan onlarca yıl geçti ama artık sonuna geldik. Yapmamız gereken 3 bin birimden bin 200'ünü tamamladık. Kadastro komisyonlarının elini rahatlatacak mevzuat değişikliği yaptık. Teknik ekipmanlarımız var. Ne yapacağımızı biliyoruz. Artık kadastroyu tamamlamak için her şey hazır."


Kadastro ve Mülkiyet Dairesi Başkanı Murat Kalaylı ise 2013 yılını değerlendirerek, bin 450 birimin kadastrosunu bitirme hedefine yaklaştıklarını ancak daha iyi olabileceğini dile getirdi.


- Yangınlarla mücadele


Çiftçi, daha sonra Orman Koruma ve Yangınla Mücadele Dairesi Başkanlığınca...