03 / 05 / 2024

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi genel kurul toplantısını yaptı!

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi genel kurul toplantısını yaptı!

Tekirdağ Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi genel kurul toplantısını yaptı. S.S Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını Yapı Kooperatifi 2013 gerçekleştirdi.



2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının gündemi Divan Başkanı ve heyeti seçimi ile başlarken, Divan Başkanı Muhsin Bulut, Katip Üye ise Mehmet Kadim oldu. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet raporlarının okunmasına geçildi. 


BİLANÇO VE GELİR TABLOSU OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ 


Olağan Genel Kurul, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve ibrası ile devam ederken, okunan raporda şu ifadelere yer verildi: "2013 yılında Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan plan çalışmaları tarafımıza bildirilmiştir. 


Yönetim olarak tamamen Belediye çalışmaları ile hareket edilmiştir. 2014 yılı hedefleri, Belediye çalışmalarına dahil olarak imar planları dahilinde arsa arayışımızı sonuçlandırmaktır. Üye sayımızı arttırarak mali gücümüzü arttırmayı hedefliyoruz." Ardından okunan Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Denetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve ibrası gerçekleştirilirken bu madde de oy birliği ile kabul edildi. 


Faaliyet raporlarının okunmasının ardından 2013 yılı bilanço ve gelir tablosunun okunmasına geçildi. Bu madde de oy birliği ile kabul edildi. 


GELİR GİDER BÜTÇESİ 15 BİN TL 


Daha sonra 2013 yılı Bilanço ve Gelir Tablosu okunarak ibra edilirken, ortak gelirler 10 bin. giderler personel 1500 TL, muhasebe 4 bin TL, genel giderler 2.500 lira, 2012 yılı toplantı gideri vergi ve harçlar 2000 TL olmak üzere toplam 10 bin TL olarak belirlendi. 2014 yılı tahmini bütçesinde gelir ve giderin 15 bin TL olduğunu ifade edildikten sonra, aidat konusunda da yapılan bilgilendirmede "Aidata aylık olarak 50 TL'den devam ediyoruz ama onu da sağlıklı almıyoruz. Bunu her yıl devam ettiriyoruz, ciddi faaliyete girdiğimiz zaman tekrardan olağanüstü genel kurul toplantısı yaparak orada genel belirlemeleri yapacağız" denilirken, aidatın aylık 50 TL olarak devam emesi oy birliğiyle kabul edildi. 


YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYE SEÇİMLERİNE GEÇİLDİ 


Gündem maddelerinin devamında Yönetim Kurulu 7 asil 7 yedek üye seçimine geçildi. Yapılan seçimde asil yönetime Kamil Çetintaş, Mustafa Avcı, Necmettin Çınar, Necmi Bilgiç, Ramazan Bozdağ, Ertuğrul Özdilek ve Aydın Kırıklar, Yedek Üyeliğe ise Halil İbrahim Mutlıç, Tamer Türkan, Mehmet Kadim, Ramazan Özkara, İbiş Yılmaz, Faruk Öztorun ve Mehmet Çetin seçildiler. Denetim Kurulu 3 asil 3 yedek üye seçiminde de Asil Üyeliğe Recep Kütük, Metin Önce ve Muhsin Bulut, Yedek Üyeliğe ise Ahmet Ünkaya, Nazmi Kütük ve Fazlı Yeşil oy birliği ile seçildi. 


DİLEK VE TEMENNİLERİN ARDINDAN TOPLANTI SONA ERDİ 


Toplantının son gündem maddesinde yer alan dilek ve temenniler bölümünün ardından S.S Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı sona erdi. 


Çerkezköy Gazetesi


Geri Dön